Ο παραιτημένος Μεταξάς παραμένει δίπλα στον Σκίμπε!

Ο παραιτημένος Μεταξάς παραμένει δίπλα στον Σκίμπε!

Δημήτρης Τομαράς
Ο παραιτημένος Μεταξάς παραμένει δίπλα στον Σκίμπε!

bet365

Ο Ηρακλής Μεταξάς έχει παραιτηθεί από τις 12 Σεπτεμβρίου από την Εθνική και όμως ήταν κανονικά στο πλευρό του Σκίμπε στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ αλλά και στην προπόνηση της Εθνικής την Δευτέρα!

Εξήγηση δεν έχει δοθεί τουλάχιστον σε επίσημο επίπεδο επ' αυτού. Ο Μεταξάς έχει... χαιρετήσει από την Εθνική με δήλωση παραίτησης και επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ στις 12 Σεπτεμβρίου.

Φερόταν μάλιστα ήδη να είχε συμφωνήσει (σ.σ. εκείνο το διάστημα) με την Λεβερκούζεν. Υπήρξε και ανακοίνωση των Γερμανών στις 15 Σεπτεμβρίου και ενώ ο Μεταξάς έκανε και προπονήσεις και δηλώσεις για τη νέα του δουλειά και τα όσα έμαθε δίπλα στον Σκίμπε, δίχως να αναφέρει κάτι άλλο για το μέλλον του.

Παρόλα αυτά ήταν κανονικά χθες στο Καραϊσκάκη με τον Μίκαελ Σκίμπε στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Επίσης ήταν κανονικότατα και στην προπόνηση της Εθνικής την Δευτέρα ενόψει Κύπρου αλλά και στο πλάι του Γερμανού στην συνάντηση με τους τεχνικούς της Super League. Προφανώς πάντως και θα υπάρξει άμεσα κάποια σχετική διευκρίνιση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα