Όλα δείχνουν Κορακάκη...

Όλα δείχνουν Κορακάκη...

Νίκος Μαρούδας
Όλα δείχνουν Κορακάκη...

bet365

Ακόμα περισσότερους πόντους κέρδισε κόντρα στην Ξάνθη ο Γιώργος Κορακάκης, ο οποίος πλέον είναι το φαβορί για να συνεχίσει στον πάγκο του Ατρόμητου...

Μπορεί το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ατρόμητο να ήταν αρκετά κακό, όμως σε αυτό κρινόταν ο Γιώργος Κορακάκης. Οι Περιστεριώτες πήγαν στην Θράκη με σκοπό να μη χάσουν. Τα κατάφεραν! Η εικόνα δεν ήταν τόσο καλή, όμως ο Έλληνας τεχνικός για ακόμα ένα ματς δεν δέχτηκε γκολ και μάλιστα πήρε έναν βαθμό σε μια δύσκολη έδρα.

Την Τρίτη αναμένεται ραντεβού των διοικούντων της ομάδας ώστε να τελειώνει το θέμα του προπονητή. Όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Κορακάκης είναι το απόλυτο φαβορί για να συνεχίσει. Μετά τον Αστέρα, ο Γιώργος Σπανός ήταν ξεκάθαρος και έλεγε στο περιβάλλον του πως μπορεί αυτός να είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας. Θέλησε λοιπόν να τον δει και με την Ξάνθη.

Πλέον, φαίνεται πως έχει πάρει την απόφασή του και θέλει να τον κρατήσει. Εκτός αυτού, ο νεαρός τεχνικός έχει καταφέρει πολύ γρήγορα να κερδίσει τον σεβασμό και των ποδοσφαιριστών. Επίσης, οι δηλώσεις και του ίδιου μετά το ματς με την Ξάνθη, έδειξαν πως έχει αρχίσει να λειτουργεί σαν κανονικός προπονητής της ομάδας και όχι υπηρεσιακός.

Όπως και να έχει, η κρίσιμη μέρα για την θέση του προπονητή στο Περιστέρι φαίνεται πως είναι η Τρίτη. Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας μάλιστα, να ανακοινωθεί και επίσημα πως ο Κορακάκης συνεχίζει, ενώ αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο κάποια άλλη εξέλιξη έχει λίγες πιθανότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα