«Χάνει» Περόνε ο Ηρακλής!

«Χάνει» Περόνε ο Ηρακλής!

bet365

Σημαντικό πλήγμα για τον Ηρακλή, πάνω από ένα μήνα εκτός ο Περόνε.

Άσχημα ήταν τα νέα από τις εξετάσεις του Εμάνουελ Περόνε για τον Ηρακλή, καθώς ο πολύπειρος επιθετικός υπέστη βαριά μορφής θλάσης και θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός έκανε μαγνητική και όπως αναφέρουν από την ΠΑΕ, το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται ότι θα φτάσει τις 6 εβδομάδες.

Μάλιστα, με τον Λουκίνα να μην είναι 100% έτοιμος, αλλά και τιμωρημένος από την κόκκινη που αντίκρισε κόντρα στον Πανιώνιο, το πρόβλημα για τον Γηραιό ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Επίσης, αναμένεται να χάσει και το ματς με την Βέροια, τα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για Κύπελλο και πρωτάθλημα, αλλά και αυτό με τον Πλατανιά. Στην συνέχεια, υπάρχει διακοπή, οπότε λογικά θα είναι έτοιμος να παίξει με την Κέρκυρα στις 19 Νοεμβρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα