Ευκαιρίες και σε Ρέτσο, ξεκούραση το Σαββατοκύριακο

Ευκαιρίες και σε Ρέτσο, ξεκούραση το Σαββατοκύριακο

Δημήτρης Τομαράς
Ευκαιρίες και σε Ρέτσο, ξεκούραση το Σαββατοκύριακο

bet365

Ο Ρέτσος είναι ένας ακόμα παίκτης που θα πάρει ευκαιρίες στον Ολυμπιακό. Με άδεια απουσιάζουν ήδη Φιγκέιρας και Σεμπά. Ξανά προπονήσεις από Δευτέρα.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε τις προπονήσεις και την Παρασκευή με τα μηνύματα που έρχονται από την μεριά του Ομάρ να είναι όλο και πιο ευχάριστα. Έχουν ήδη φύγει με άδεια οι Φιγκέιρας και Σεμπά. Ο πρώτος για να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του που γέννησε.

Από εκεί και πέρα ο Μπέντο θα δώσει ευκαιρίες και στον Ρέτσο που είναι πλέον εντελώς καλά. Τον πιτσιρικά τον πιστεύουν πολύ στο Λιμάνι και θέλουν να επενδύσουν πάνω του. Το Σαββατοκύριακο ως γνωστόν για τον Ολυμπιακό υπάρχει ρεπό. Προπονήσεις ενόψει Πανιωνίου αρχίζουν πάλι από Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα