Το άγνωστο παρασκήνιο για τον επιδιαιτητή με Καλύβα

Δημήτρης Τομαράς
Το άγνωστο παρασκήνιο για τον επιδιαιτητή με Καλύβα

bet365

Οι Σαραϊδάρης και Γκρούτσης τα είχαν βρει για επιδιαιτητή Καλύβα αλλά μία ημέρα μετά ο πρώτος έβγαλε αλλαγή... πλεύσης με τον Στράτο να φέρεται να συναινεί! Το story και η αντίδραση της ΕΠΟ.

Ο νέος επιδιαιτητής θα ήταν ο Καλύβας καθώς σε συνάντηση που είχαν οι Σαραϊδάρης και Γκρούτσης - σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr - τα είχαν βρει για αυτό το πρόσωπο. Υπήρξε και σχετική συνάντηση και ενημέρωση προς τον νέο επικεφαλής της ΚΕΔ, Καραβασίλη.

Μία ημέρα μετά όμως ο Σαραϊδάρης φέρεται να άλλαξε γνώμη και εξέφρασε τις ενστάσεις του για Καλύβα. Τόνισε προς τον Γκρούτση, τον Καραβασίλη αλλά και την ΕΠΟ πως καλό θα ήταν να συνεχίσουν οι δυό τους. Παρά τις επισημάνσεις του Καραβασίλη κυρίως πως έτσι... τορπιλίζεται το ισπανικό μοντέλο, ο Σαραϊδάρης παρέμεινε πιστός σε αυτήν την άποψη. Μάλιστα φέρεται να βρήκε σύμμαχο τον Στράτο, που υπερασπίστηκε τις θέσεις του και πρότεινε και αυτός να είναι για την συνέχεια μαζί οι Γκρούτσης και Σαραϊδάρης. Όλη αυτή η ιστορία έχει εκνευρίσει απίστευτα τους ιθύνοντες της ΕΠΟ και είναι πολύ πιθανό να βγει και ανακοίνωση.

 

Τελευταία Νέα