Aλλαγή πλεύσης για Football League, στροφή στην αντιπολίτευση!

Δημήτρης Τομαράς
Aλλαγή πλεύσης για Football League, στροφή στην αντιπολίτευση!

bet365

Επελέγησαν στο περιθώριο του Δ.Σ. της Football League οι εκπρόσωποι ενόψει της Γ.Σ. της ΕΠΟ για τις εκλογές της 26ης Οκτωβρίου και για πρώτη φορά φαίνεται στροφή προς την αντιπολίτευση!
Εξελέγησαν οι τρεις εκπρόσωποί της ενόψει της ΓΣ της ΕΠΟ που θα γίνει την Παρασκευή (14/10). Υποψηφιότητα έβαλαν οι Αντώνης Ρέλλας (Παναιγιάλειος), Αντώνης Λεβεντογιάννης (Απόλλων Σμύρνης) και Λεωνίδας Λεουτσάκος (Αχαρναϊκός).
Τελικώς βγήκαν οι Λεουτσάκος (18 ψήφοι) και Λεβεντογιάννης (10). Τρίτος σε ψήφους ο Ρέλλας (8). Πάντως ο τελευταίος, ιδιοκτήτης του Παναιγιάλειου, ορίστηκε στη συνέχεια ως ο άνθρωπος που θα ψηφίσει εκ μέρους του Σφακιανάκη.
Οι Λεβεντογιάννης και Λεουτσάκος φέρονται να είναι υπέρ της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ. Στην Γενική Συνέλευση του Ιουνίου, η Football League με 2-1 ψήφους είχε ψηφίσει τον διοικητικό απολογισμό της διοίκησης Γκιρτζίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα