Χολέμπας στο gazzetta.gr: «Δεν με σέβονται στην Ελλάδα»

Χολέμπας στο gazzetta.gr: «Δεν με σέβονται στην Ελλάδα»

bet365

Για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του έκανε λόγο ο Χοσέ Χολέμπας στο gazzetta.gr αναφορικά με την απόφαση του να αποσυρθεί από την Εθνική έπειτα από πέντε χρόνια.

Ο Χοσέ Χολέμπας αναμφισβήτητα είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας, αλλά όσοι τον γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για έναν ακριβοδίκαιο άνθρωπο, ο οποίος δεν διστάζει να μιλήσει με την γλώσσα της αλήθειας ακόμη και στις πλέον ακατάλληλες στιγμές.

Η ιδέα της απόσυρσης από την εθνική ομάδα γυρόφερνε εδώ και αρκετό καιρό στο μυαλό του άσου της Γουότφορντ.

Όταν η Ελλάδα διασύρονταν από τα Νησιά Φερόε, ο Χολέμπας ήταν από τους ελάχιστους παίκτες που υπερασπίστηκαν τον Κλάουντιο Ρανιέρι εστιάζοντας το πρόβλημα στη νοοτροπία των διεθνών, ενώ εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα της Εθνικής στο Μπέλφαστ, από την Βόρειο Ιρλανδία πριν από περίπου έναν χρόνο αρνήθηκε να κατευθυνθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στους Έλληνες οπαδούς.

Ο Χολέμπας είχε κατηγορηθεί πως πέταξε την φανέλα του κάτι που δεν ίσχυε και ουσιαστικά δεν αποδείχθηκε ποτέ αντιμετωπίζοντας εντούτοις την σκληρή κριτική του Τύπου.

Ανάλογο πρόβλημα αντιμετώπισε και στην Γουότφορντ με τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες. Ο Ισπανός τον έθεσε εκτός πλάνων θεωρώντας πως δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του. Βρέθηκε μία ανάσα μακριά από την Γουότφορντ μέχρι που ανέλαβε ο Βάλτερ Ματσάρι περιβάλλοντας τον με εμπιστοσύνη.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Δεν συνέβη το ίδιο και στην εθνική ομάδα. Ο Μίχαελ Σκίμπε, δεν τον χρησιμοποίησε ούτυε δευτερόλεπτο στην πρεμιέρα με το Γιβραλτάρ, ενώ στο ματς με την Κύπρο αγωνίστηκε για 12 λεπτά. Ο Χολέμπας είχε λάβει ήδη την απόφαση του. Η μη χρησιμοποίηση του και κόντρα στην Εσθονία απλά επιβεβαίωσε την υποψία του.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον έμπειρο μπακ χαφ λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αγγλία προκειμένου να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Γουότφορντ.

Ο Χοσέ Χολέμπας εμφανώς απογοητευμένος δίχως διάθεση για πολλά λόγια αρκέστηκε να δηλώσει: «Δεν με σέβεται κανείς. Από την στιγμή που δεν με σέβονται στην Ελλάδα ποιος ο λόγος να συνεχίσω στην Εθνική».

Ο πρώην παίκτης της Ρόμα κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα στις 11 Νοεμβρίου του 2011 και αποχαιρέτισε στις 10 Οκτωβρίου 2016. Πέντε χρόνια με ουκ ολίγα σκαμπανεβάσματα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα