Η σκέψη Μπέντο για Τσόρι - Μάριν

Δημήτρης Τομαράς
Η σκέψη Μπέντο για Τσόρι - Μάριν

bet365

Ο Μπέντο εξετάζει την πιθανότητα να πάει με δεκάρι τον Τσόρι στη Νέα Σμύρνη και να τον πλαισιώσουν στα άκρα Μάριν και Σεμπά. Η πιθανή 11άδα.

Ο Καπίνο θα είναι κίπερ και στα μετόπισθεν το προβάδισμα έχουν από δεξιά προς τα αριστερά οι Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα και Ρέτσος.

Για το κέντρο οι Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς. Για την θέση του επιτελικού ο Μάριν εμφανιζόταν ως το φαβορί ωστόσο ο Πάουλο Μπέντο σκέφτεται έντονα και τον Τσόρι γι' αυτήν την θέση.

Σε αυτήν την περίπτωση ο Αργεντίνος θα είναι δεκάρι και στα δύο άκρα οι Σεμπά και Μάριν για να πάει κορυφή ο Ιντέγε ενώ ορισμένες πηγές δίνουν πιθανότητες και στον Πασιένσια. Για την... ιστορία ο Τσόρι είχε βάλει γκολ στο περσινό 1-3 του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο στην 16η αγωνιστική. Για τα... φτερά βέβαια ακόμα υπάρχει η υποψηφιότητα του Ελιουνούσι και ακόμα και του Πάρντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα