Προσωρινή διοίκηση υπό τις FIFA - UEFA και... βλέπουμε

Δημήτρης Τομαράς
Προσωρινή διοίκηση υπό τις FIFA - UEFA και... βλέπουμε

bet365

Η πλέον πιθανή εκδοχή είναι η FIFA με την συνεργασία της UEFA να... πιστοποιήσουν την Παρασκευή την τοποθέτηση προσωρινής διοικούσας επιτροπής στην ΕΠΟ.
Η FIFA σε πρώτη φάση που έχει πάρει και... πάνω της το θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου προσανατολίζεται στο να ορίσει διοικούσα επιτροπή με αρμοδιότητα και δικαίωμα να αλλάξει και τις επιτροπές της ΕΠΟ, όπως την ΚΕΔ ή να ξεκαθαρίσει το εάν οι πίνακες πρέπει να αλλάξουν ή όχι.
Μία διοικούσα επιτροπή (σ.σ. με αριθμό ατόμων από 15 και πάνω) που μπορεί να έχει διάρκεια ακόμα και μέχρι το καλοκαίρι ή και παραπάνω. Ανάλογα με το πως θα κρίνει την υπάρχουσα κατάσταση η FIFA μαζί με την UEFA.
Και ακολούθως να οδηγηθεί η όποια (νέα) διαδικασία για τις εκλογές. Προσωρινή διοικούσα επιτροπή λοιπόν και... βλέπουμε... Η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα καταπιαστεί και με την αλλαγή των Νόμων που ζητάει από την πλευρά του Κοντονή και που υπάρχει... προσβολή και παρέμβαση του αυτοδιοίκητου. Στέλνοντας ακόμα και σχετικό... τελεσίγραφο προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού, εφόσον χρειαστεί.
Η ΑΤΑΚΑ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Μέσα σε όλα αυτά πάντως έχει σημασία και μία τοποθέτηση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στο Facebook.
"Η Ελλάδα ή η FIFA πρέπει να βρούνε πρόεδρο... Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Δύσκολοι καιροί πάντως και πραγματικά λυπάμαι", σχολίασε σχετικά ο Κύπριος αξιωματούχος.
Μάλιστα ο Κουτσοκούμνης εκτιμάται πως θα μεταβεί σύντομα στην χώρα μας για νέα σειρά επαφών για όλα αυτά τα... καυτά θέματα. Υπάρχει διαρροή ακόμα για ταξίδι του την Δευτέρα.
 

Τελευταία Νέα