Με απουσίες στο Αγρίνιο η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Με απουσίες στο Αγρίνιο η Κέρκυρα

bet365

Πολλά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Μιχάλης Γρηγορίου ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, μιας και δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Βενέτη, Γκομές και Γεωργακόπουλο. Δεν προλαβαίνει ούτε ο Ντουαλά.

Μόνο καλό δεν φαίνεται πως έκανε η διακοπή του πρωταθλήματος στην Κέρκυρα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει πάρα πολλά προβλήματα στα οποία καλείται να βρει λύση. Εκτός λοιπόν από το θέμα του γκολ, όπου η μπάλα δεν λέει να μπει μέσα αν και οι Φαίακες είναι οι τρίτοι σε τελικές, πλέον υπάρχουν και προβλήματα τραυματισμών.

Εκτός για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό βρίσκονται λοιπόν οι Βενέτης, Γκομές, Γεωργακόπουλος και Ντουαλά. Εκτός του Αφρικανού, οι υπόλοιποι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από διάταση στο δεξί πόδι, ο δεύτερος από θλάση στο δεξί πόδι, ενώ ο τρίτος έχει σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο τελευταίος έχει το πιο σοβαρό πρόβλημα. Όπως προκύπτει, θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή ώστε να αποφύγει το χειρουργείο, ενώ οι άλλοι δύο... τρέχουν για να προλάβουν το παιχνίδι με τον Αστέρα. Από εκεί και πέρα και σε ότι αφορά τον Ντουαλά, αυτός επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης στο νησί από την πατρίδα του με αποτέλεσμα να μην έχει προπονήσεις με την ομάδα. Γι' αυτό το λόγο και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γρηγορίου.

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός, αναγκάζεται να πάρει μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει διαθέσιμους, με μοναδική εξαίρεση τον Τζανουλίνο και τον τρίτο τερματοφύλακα, Τριαντάφυλλο. Για πρώτη φορά φέτος λοιπόν, βρίσκονται σε αυτή οι Αντιλέχου, Παμλίδης και Γρομητσάρης, ενώ επιστρέφει μετά την πρεμιέρα ο Ναζίμ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Αντιλέχου, Ιωάννου, Ντιόγκο, Παμλίδης, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Επστάιν, Ζορμπάς, Γεωργίου, Κόντος, Τουράμ, Γρομητσαρης, Ντιμιτρόφσκι, Αρναρέλλης, Ναζίμ, Νίκιτς, Χιντζίδης, Σπίνουλας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα