Άγρυπνοι στα Ιωάννινα!

Δημήτρης Τομαράς
Άγρυπνοι στα Ιωάννινα!

bet365

Όπως όλοι όσοι βρέθηκαν στα Ιωάννινα το βράδυ του Σαββάτου, το... ρεσιτάλ ταλαιπωρίας ισχύει και για την αποστολή του Λεβαδειακού... που χόρευε με τα ρίχτερ! Το Gazzetta.gr έχει το story.

Άμα δεν σε... θέλει μπορείς να περάσεις τα πάνδεινα... Κάπως έτσι συνέβη και με την αποστολή του Λεβαδειακού που όταν έκλεινε στο ξενοδοχείο Epirus Palace για να διανυκτερεύσει για το ματς ΠΑΣ - Λεβαδειακός σαφώς και δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη.

Εκτός από τις βροχές, τις καταιγίδες και τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες που βρήκαν εκεί οι Βοιωτοί είχαν την μεγάλη ατυχία να βιώσουν και τον σεισμό άνω των 5 ρίχτερ σε απόσταση περίπου 17 χλμ. έξω από τα Ιωάννινα αλλά και ανά μισή ώρα όλο το βράδυ μετασεισμούς!

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Λουκάς Καραμάνης, μέλος του προπονητικού επιτελείου, κατέγραψε 25 μετασεισμούς! Το αποτέλεσμα ήταν οι παίκτες και γενικά η αποστολή να είναι την μία στιγμή στα δωμάτια και τον χώρο υποδοχής και την άλλη έξω από το ξενοδοχείο και στο πούλμαν.

Αυτό είχε σαν συνέπεια να μην καταφέρουν να κοιμηθούν όλο το βράδυ, βιώνοντας συνολικά μεγάλη ταλαιπωρία και ενώ ήταν φυσικά και εν αναμονή του τι θα συμβεί με το ματς.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Από την στιγμή που επιβεβαιώθηκε και τυπικά ότι το ματς στα Ιωάννινα αναβάλλεται η ομάδα του Λεβαδειακού πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Είναι χαρακτηριστικό πως στις 18.00 ήταν ακόμα καθ' οδόν και έχοντας υποστεί όλη την ταλαιπωρία της προηγούμενης ημέρας αλλά και όλα όσα έγιναν το βράδυ. Και όπως γράψαμε και παραπάνω: άμα δεν σε... θέλει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα