Μέρος προπόνησης ο Ντε Λα Μπέγια, δοκίμασε Βιάνα ο Μπέντο

Δημήτρης Τομαράς
Μέρος προπόνησης ο Ντε Λα Μπέγια, δοκίμασε Βιάνα ο Μπέντο

bet365

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια έκανε μέρος της προπόνησης της Τρίτης και μετά κινήθηκε ατομικά. Δοκίμασε και Βιάνα για αριστερό μπακ ο Μπέντο.

Ο Ισπανός αρ. μπακ συνεχίζει να προσπαθεί να είναι απόλυτα... μάχιμος για την Αστανά. Ακόμα όμως δεν είναι σίγουρο πως θα προλάβει να είναι διαθέσιμος.

Την Τρίτη έκανε μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού και μετά συνέχισε με ατομικό. Ο Πάουλο Μπέντο έχει τον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια ως πρώτη επιλογή του για την θέση αυτή αλλά εάν δεν είναι στο 100% δεν θα τον πιέσει για να παίξει.

Δεν θα ρισκάρει διότι ακολουθεί και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ένας παίκτης τον οποίο δοκίμασε για αρ. μπακ για την Αστανά είναι ο Μπρούνο Βιάνα. Φαίνεται πως στην παρούσα φάση μπαίνουν σε δεύτερη... μοίρα οι επιλογές των Ρέτσου και Τσιμίκα και... προκρίνεται πιο πολύ του νεαρού Βραζιλιάνου εφόσον δεν τα καταφέρει ο Ντε Λα Μπέγια. Όλα όμως θα κριθούν στην προπόνηση της Τετάρτης. Και από την στιγμή που οι δοκιμές του Μπέντο δεν είναι τόσο ξεκάθαρες είμαστε ακόμα στο πεδίο των εκτιμήσεων και της αίσθησης που βγαίνει από Ρέντη.

Σχετικά με τους άλλους 10 δεν έχει αλλάξει κάτι συνταρακτικά σε σχέση με τα όσα σας έχουμε μεταφέρει νωρίτερα. Ο Μάριν έχει ακόμα πιθανότητες για την 11άδα πάντως για πλάγιος. Αυτήν την στιγμή η πιο πιθανή 11άδα είναι: Λεάλι - Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια (σ.σ. εφόσον όπως έχουμε τονίσει ξανά είναι στο 100%) - Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς - Φορτούνης, Ελιουνούσι, Σεμπά - Ιντέγε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα