Η θέση του Ολυμπιακού στο Δ.Σ. της Λίγκας

Δημήτρης Τομαράς
Η θέση του Ολυμπιακού στο Δ.Σ. της Λίγκας

bet365

Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε μέσω των εκπροσώπων του στο Δ.Σ. πως πρέπει να επιλεγεί η καλύτερη προσφορά για χορηγία. Γιατί στηλίτευσε την στάση του Στράτου.
Στο σημερινό συμβούλιο της Λίγκας ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι για το καλό του ποδοσφαίρου πρέπει να επιλεγεί η καλύτερη και πιο μεγάλη πρόταση για την κεντρική χορηγία.
Εφόσον αυτή ήταν της DIMERA του Ιβάν Σαββίδη τότε αυτή να είναι η εταιρεία που θα κερδίσει τον διαγωνισμό. «Πρέπει να εγκριθεί η καλύτερη προσφορά για το καλό του ποδοσφαίρου», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος στην διάρκεια του Δ.Σ. της Super League. Ταυτόχρονα οι ερυθρόλευκοι κατήγγειλαν την στάση του Στράτου που - όπως τόνισαν - με εμμονή συνέχιζε να στηρίζει την πρόταση του ΟΠΑΠ, παρότι ήταν η πιο χαμηλή απ' όλες.
Μάλιστα παράγοντες άλλων ομάδων που ήταν στο Δ.Σ. τόνιζαν πως οι εκπρόσωποι των Πειραιωτών προέτρεψαν τους συλλόγους να επιλέξουν την πιο καλή από οικονομικής πλευράς προσφορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα