Πανθρακικός-Καλλιθέα 3-0

Gazzetta team
Πανθρακικός-Καλλιθέα 3-0

bet365

Η ομάδα της Κομοτηνής ήταν καλύτερη και νίκησε με 3-0 την Καλλιθέα. Νικόλτσης, Ηλιάδης και Κάρδαρης τα γκολ για τους γηπεδούχους.

Ηταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έκανε και γκολ τις φάσεις που δημιούργησε και κάπως έτσι ο Πανθρακικός πήρε τη νίκη στο ματς με την Καλλιθέα για την πρώτη αγωνιστική του 7ου ομίλου.

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη στις τρεις καλές φάσεις που έφτιαξε (αν και για το δεύτερο γκολ την περισσότερη δουλειά την έκαναν οι παίκτες της Καλλιθέας) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ταυτόχρονα δεν απειλήθηκε καθόλου με αποτέλεσμα να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές φάσεις. Στη μία που πήγε εντός εστίας ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ. Πιο συγκεκριμένα στο 37' ο Νικόλτσης εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα στην περιοχή της Καλλιθέας έκανε το αριστερό σουτ και νίκησε τον Ντούνη.

Στο δεύτερο μέρος η Καλλιθέα ανέβηκε αρκετά μέτρα στο γήπεδο για να πιέσει με αποτέλεσμα να δώσει αρκετούς χώρους στον Πανθρακικό. Σε μία από τις κάθετες πάσες (57') ο Ντούνης βγήκε μακριά από την εστία του έκανε λάθος διώξιμο ο Γκίνη δεν μπόρεσε ν' απομακρύνει την μπάλα και ο Ηλιάδης από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα η Καλλιθέα πίεσε, αλλά δεν μπορούσε ν' απειλήσει έχοντας αφήσει εκτεθειμένη την άμυνά της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 93' στην τελευταία φάση του αγώνα ο Καρδάρης να βγει μονος του με το τέρμα και να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Το άλλο ματς θα διεξαχθεί αύριο ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό.

Πανθρακικός (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαϊδης, Μυρθιανός, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ηλιάδης, Χαλκιαδάκης, Ρομπέρ, Νικόλτσης
Καλλιθέα (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνη, Μπέλης, Μάκο, Σμυρλής, Τσίπρας, Σταματάκος

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα