Πανσερραϊκός-Κισσαμικός

Gazzetta team
Πανσερραϊκός-Κισσαμικός

bet365

Ο Κισσαμικός με κορυφαίο τον νεαρό Κίκε πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες κερδίζοντας με 2-0 στην πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.
Με νίκη ξεκίνησε ο Κισσαμιικός τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις του. Οι Κρητικοί κέρδισαν με 2-0 τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για την πρεμιέρα του 8ου ομίλου και έδειξαν πως θα είναι... δύσκολοι αντίπαλοι για Πανιώνιο και Λεβαδειακό.
Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να «μπαίνουν» πιο δυνατά. Στο 10' είχαν δοκάρι με σουτ του Τιάγκο και στο 12' απώλεσαν διπλή ευκαιρία με τους Κίκε, Γκούμα. Στο 25' είχαν νέο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Κίκε και τελικά η υπεροχή τους μετουσιώθηκε σε γκολ στο 30'. Τότε ο Κίκε έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε τον Τσουβαλτσίδη, μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα χτύπησε στο δοκάρι. Το «κακό» για τους γηπεδούχους συνεχίστηκε στον 40' όταν αποβλήθηκε ο Μαφουτά.
Τα «λιοντάρια» απείλησαν για πρώτη φορά στο 46' με την κεφαλιά του Καψάλη, ενώ στο 63' και στο 64' ο πορτιέρο τους Μέλκας μπλόκαρε τα σουτ των Κίκε και Γκούμα αντίστοιχα. Οι Κρητικοί «κλείδωσαν» τη νίκη τους στο 75', όταν ο Κίκε - μακράν κορυφαίος του αγώνα - με εξαιρετική ντρίπλα πέρασε τον Βοσκόπουλο και έδωσε έτοιμο γκολ στον Θέο, που πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία. Στο 82' «άγγιξαν» και ένα τρίτο γκολ, αλλά ο Μέλκας είπε «όχι» στον Θέο, στο μεταξύ τους τετ α τετ.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μέλκας, Τσουβαλτσίδης (66' Στέβιτς), Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Ρούτσης (37' λ.τ. Τσιμικάς), Σιάκκας, Χατζηδημητρίου, Κάκκο (46' Κάνουλας), Τσούτσης, Μαφουτά.
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Παγώνης, Σταθάκης, Παντελάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα (78' Μαρτίνεθ), Βλάχος (69' Θέος), Κίκε (77' Τσερκέζος), Μάντζης.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα