Εξετάσεις και... αγωνία για Πασιένσια!

Δημήτρης Τομαράς
Εξετάσεις και... αγωνία για Πασιένσια!

bet365

Ένα πρόβλημα στην καρδιά είναι σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η αιτία που ο Γκονσάλο Πασιένσια εδώ και μέρες βρίσκεται εκτός Ελλάδος για εξετάσεις!
Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα από τον Ολυμπιακό (σ.σ. μένει να φανεί τι θα προκύψει ως ενημέρωση) αλλά ο νεαρός φορ είναι εδώ και κάποιες ημέρες στο εξωτερικό. Γίνεται λόγος πρώτα για Πορτογαλία και μετά πιθανώς για Αγγλία.
Με βάση πηγές από την Πορτογαλία ο Πασιένσια ένιωσε μία έντονη δυσφορία στο στήθος του και άρχισε να χάνει την αισθήσεις του στο περιθώριο προπόνησης στον Ρέντη. Έτσι χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Ευρώπη για καρδιολογικές εξετάσεις. Προφανώς και κρίθηκε σκόπιμο να μην κάνει και προπονήσεις στην παρούσα φάση. Πρόκειται για πρόβλημα στην καρδιά, το οποίο το είχε από την Πορτογαλία, δηλαδή από τότε που έπαιζε στην χώρα του και που το... κουβαλάει αρκετά χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπήκε στην αποστολή των Πειραιωτών για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά.
Όπως είναι λογικό υπάρχει μία σχετική αγωνία και ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του με δεδομένο πως και στον Ρέντη σήμανε... συναγερμός με την εικόνα αυτή του Πασιένσια την στιγμή που βγήκε ξανά το πρόβλημά του στην επιφάνεια. Φυσικά μέχρις ότου γίνουν γνωστά τα ιατρικά αποτελέσματα και να ξεκαθαριστεί το τι επακριβώς ισχύει είναι... ρίσκο να γίνει οποιαδήποτε εκτίμηση. Από την μεριά τους οι Ολυμπιακός και Πόρτο (σ.σ. όπου ανήκει ο παίκτης) είναι σε ανοιχτή... γραμμή με την πλευρά του παίκτη για τυχόν νεότερα. Νεότερα που μπορεί να αφορούν ακόμα και στο μέλλον του στην ομάδα των Πειραιωτών. Κατά το παρελθόν ο Ολυμπιακός είχε περιπτώσεις παικτών με σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως των Γκαλέτι και Κοβάσεβιτς ή και πιο πρόσφατα του Ολαϊτάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα