«Τρόλαρε» την Μπάγερν η Σπαρτάκ Μόσχας με… ξεχωριστή πρόταση για τον Μανέ: «1.000 ευρώ και 10 εκατ. μπόνους αν πάρετε τη Eurovision»

«Τρόλαρε» την Μπάγερν η Σπαρτάκ Μόσχας με… ξεχωριστή πρόταση για τον Μανέ: «1.000 ευρώ και 10 εκατ. μπόνους αν πάρετε τη Eurovision»

bet365

Η πρώτη πρόταση της Μπάγερν για τη μεταγραφή του Σαντιό Μανέ θεωρήθηκε «γελοία» από τη διοίκηση της Λίβερπουλ και η Σπαρτάκ Μόσχας το πήγε ένα βήμα... παραπέρα με εναλλακτικά μπόνους που θα μπορούσαν να προτείνουν οι Βαυαροί, όπως ο Μέσι στη Ρεάλ και η νίκη στη... Eurovision!

Το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον Σαντιό Μανέ και η μεταξύ τους συμφωνία είναι γνωστή εδώ και μερικές εβδομάδες. Οι Βαυαροί κατέθεσαν, μάλιστα, και δεύτερη επίσημη προσφορά προς τη Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του Σενεγαλέζου, η οποία έφτασε... μεταβίας τα 30 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με τα -όπως χαρακτήρισε η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου σύμφωνα με το «Athletic»- «γελοία» μπόνους, τα οποία περιλάμβαναν την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Μανέ μέσα στις επόμενες τρεις σεζόν!

Μία τέτοια πρόταση, λοιπόν, ήταν αρκετή για να δημιουργήσει έναν σωρό αντιδράσεις στο twitter. Αυτή που, όμως, λίγοι περίμεναν, ήταν της Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία ξέφυγε από τα καθιερωμένα και «τρόλαρε» τους πρωταθλητές Γερμανίας, καταφέρνοντας να συμπεριλάβει στο ίδιο post τον Μέσι, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με «αιχμηρό» σχόλιο για τα χρόνια της χωρίς τίτλο και την... Eurovision!

Συγκεκριμένα, ο ρωσικός σύλλογος ανήρτησε μια φωτογραφία με τη μορφή δήθεν πρότασης της Μπάγερν για τον ποδοφαιριστή της, Αλεξάντερ Σομπόλεβ. Πρόταση που έφτανε τα... 1.000 ευρώ «μπροστά» και μια σειρά από μπόνους:

  • 10.000.000 αν η Μπάγερν (!) κερδίσει τη Eurovision
  • 20.000.000 αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατακτήσει κάποιον τίτλο
  • 30.000.000 αν ο Λιονέλ Μέσι πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο admin της Σπαρτάκ κορύφωσε, μάλιστα, το ρεσιτάλ σαρκασμού, εκφράζοντας την απορία του για αυτή την περίεργη πρόταση από την Μπάγερν Μονάχου (η υπογραφή της οποίας ήταν απλά το όνομα της ομάδας με κεφαλαία γράμματα) με πολλά ερωτηματικά.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα