Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ 1-3: Άντεξε με δέκα παίκτες και έκανε το 3/3

Βασίλης Μπαλατσός
Μάρκο Ρόις

bet365

Η Ντόρτμουντ μπορεί να έπαιξε για περισσότερα από 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο, όμως κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Χόφενχαϊμ με σκορ 3-1 και πανηγύρισε τρίτο διαδοχικό τρίποντο.

Η Ντόρτμουντ συνεχίζει αήττητη στην Bundesliga. H Μπορούσια νίκησε στην έδρα της Χόφενχαϊμ με σκορ 3-1 και πανηγύρισε για τρίτη διαδοχική αγωνιστική. Οι Βεστφαλοί σε έξι παιχνίδια έχουν τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες και ανέβηκαν στην πρώτη θέση με 14 βαθμούς, έχοντας βέβαια και ματς περισσότερο από Μπάγερν, Λεβερκούζεν, Στουτγκάρδη και Λειψία.

Στο 18' ο Μπραντ έκλεψε την μπάλα και ο ο Φίλκρουγκ με πλασέ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Στο 24' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κράμαριτς και στο 45+4' οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν το προβάδισμα τους. Ο Μάλεν έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, η άμυνα των γηπεδούχων δεν έδιωξε σωστά και ο Ρόις με γυριστό από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 71' όταν ο Μπενσεμπαϊνί της Μπορούσια αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Χόφενχαϊμ πίεσε αλλά το μόνο που άλλαξε ήταν η έκταση του σκορ. Στο 90+5' ο Ρίερσον μετά από ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Βαθμολογία:

bundesliga table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα