Άιντραχτ - Χάιντενχαϊμ 2-0: Έβγαλαν αντίδραση οι Αετοί μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ

eintracht-paok

bet365

Η Άιντραχτ έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα», καθώς επικράτησε εντός έδρας της Χάιντενχαϊμ με 2-0.

Η Άιντραχτ έβγαλε αντίδραση λίγες ημέρες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα» για το Conference League, καθώς επικράτησε εντός έδρας της Χάιντενχαϊμ με 2-0 για την 7η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι Αετοί είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του και ήταν εκείνοι που είχαν τις πρωτοβουλίες των κινήσεων από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Στη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όμως ο Τζέσικ Νγκάνκαμ αστόχησε στην εκτέλεση. Εννέα λεπτά αργότερα η ομάδα του Ντίνο Τομπέλερ κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της, με σκόρερ τον Ούγκο Λάρσον, ο οποίος από μακριά έπιασε το δυνατό σουτ και νίκησε τον Κέβιν Μίλερ για το 1-0.

Στην επανάληψη το σκήνικο επαναλήφθηκε, με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ να έχει και πάλι τον έλεγχο του αγώνα. Η πίεση της συνεχίστηκε χάνοντας κλασικές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία. Στο 72ο λεπτό του αγώνα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της και να «κλειδώσει» ουσιαστικά το τρίποντο, με τον Άνσγκαρ Νάουφ. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση με τον εξαιρετικό Μπούτα, ο οποίος μοίρασε στον 21χρονο μεσοεπιθετικό και εκείνος με έξοχο σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Άιντραχτ με αυτή τη νίκη της ανέβηκε στην 8η θέση με 10 βαθμούς και άφησε τη Χάιντενχαϊμ στη 10η με επτά πόντους. Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Τομπέλερ εκτός έδρας απέναντι στη Χόφενχαϊμ (21/10, 16:30) για την Bundesliga.

Άιντραχτ (Ντίνο Τοπμέλερ): Τραπ, Τούτα, Κοχ, Πάτσο, Λάρσον (90΄ Χασέμπε), Σκίρι, Μαξ (78΄ Ενκουνκού), Μπούτα, Τσαϊμπι (90΄ Σμόλτσιτς), Μαρμούς (67΄ Φέρι), Νγκανκάμ (67΄ Νάουφ)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα