Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην Άιντραχτ θα ψάξει την... αναβίωσή του ο Φαν Ντε Μπεκ, «έκλεισε» ο δανεισμός του

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην Άιντραχτ θα ψάξει την... αναβίωσή του ο Φαν Ντε Μπεκ, «έκλεισε» ο δανεισμός του

bet365

Τα χέρια για τον δανεισμό του Φαν Ντε Μπεκ έδωσαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τους Αετούς να ευελπιστούν πως με τη δική τους φανέλα ο Ολλανδός μέσος θα βρει ξανά τον καλό του εαυτό.

Έλαμψε ως... νιάτο στον Άγιαξ του 2019 και 2020, αλλά ο Φαν Ντε Μπεεκ χάθηκε για τα καλά μετά τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός, εξαιτίας των τραυματισμών και του ομολογουμένως... ιδιαίτερου περιβάλλοντος στο Κάρινγκτον, δεν μπόρεσε να κουβαλήσει το βάρος των προσδοκιών και δεν βρήκε ποτέ τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε ακόμα και με τον Έρικ Τεν Χαγκ στην ηγεσία της ομάδας.

Κάπως έτσι, η μετακόμιση φάνταζε απλά θέμα χρόνου και όπως φαίνεται πλέον η υπόθεση «έκλεισε». Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης τα βρήκαν σε όλα για τον δανεισμό του και ο Φαν Ντε Μπεεκ αναμένεται να είναι παίκτης των Αετών για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Μάλιστα, στο deal τοποθετήθηκε και ρήτρα αγοράς ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, περίπου 30 εκατομμύρια λιγότερα από όσα τον είχε αγοράσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν τρία χρόνια!

Με τους Κόκκινους Διαβόλους μέτρησε συνολικά 62 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ ενώ είχε περάσει κι έναν - αποτυχημένο - εξάμηνο δανεισμό στην Έβερτον.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα