Μπάγερ Λεβερκούζεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-0: «Περίπατος» και +7 από την Μπάγερν

Βασίλης Μπαλατσός
bayer_leverkusen

bet365

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν «πάτησε» την Άιντραχτ Φρακφούρτης με 3-0 και παραμένει στην κορυφή της Bundesliga, ούσα στο +7 από την Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να έχουν δυο ματς λιγότερα.

Επιστροφή στα τρίποντα για τη Λεβερκούζεν. Η Μπάγερ μετά την ισοπαλία με τη Στουτγκάρδη υπέταξε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 3-0 και συνεχίζει στην κορυφή ούσα στο +7 από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου (39-32), η οποία βέβαια έχει δυο ματς λιγότερα. Στην 8η θέση οι Αετοί με 21 πόντους.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο προηγήθηκε στο 14' με τον Μπονιφέις. Στο 51' ο ο Παλάσιος έκλεψε στο κέντρο και τροφοδήτησε τον Φρίμπονγκ, ο οποίος διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας τους. Στο 57' ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Μπονιφέις, έγινε δημιουργός, καθώς πέρασε την κάθετη στον Βιρτς, ο οποίος με φανταστική λόμπα, διαμόρφωσε το 3-0.

Οι Ασπιρίνες είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν τη νίκη τους. Στο 81' ο Βιρτς σημάδεψε το δοκάρι με δυνατό σουτ, όπως και ο Χινκαπιέ στο 84', ενώ στο 90' ο Κοσουνού δεν βρήκε εστία εξ επαφής.

Τρίτη διαδοχική νίκη για τη Φράιμπουργκ

Νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών για τη Φράιμπουργκ. Οι Αετοί επικράτησαν της Κολωνίας, εντός έδρας με 2-0 και ανέβηκαν στην 6η θέση με 24 βαθμούς. Στη 16η θέση οι φιλοξενούμενοι με δέκα βαθμούς. Στο 62' οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Σαμπό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δέκα λεπτά αργότερα (72') ο Γκρέγκοριτς άνοιξε το σκορ. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ στο 90+5' έδωσε την ασίστ στον Σαλάι, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-0.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα