Μπεκενμπάουερ: Ανησυχία για τον «Αυτοκράτορα», επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του

beckenbauer

bet365

Χειροτερεύει, σύμφωνα με δηλώσεις του αδερφού του, η κατάσταση της υγείας του 78χρονου Γερμανού θρύλου, Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνάει ο θρυλικός Φραντς Μπεκενμπάουερ. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη γερμανική τηλεόραση ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή και την καριέρα του και στο τρέιλερ αυτού ο αδερφός του εμφανίστηκε να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του 78χρονου παλαίμαχου.

«Θα έλεγα ψέματα αν ισχυριζόμουν πως είναι καλά και δεν μου αρέσει να λέω ψέματα. Δεν τα πάει καλά, αυτή είναι η αλήθεια. Η υγεία αντιμετωπίζει διαδοχικά σκαμπανεβάσματα», ανέφερε ο Γουόλτερ, σπέρνοντας την ανησυχία στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ο Μπεκενμπάουερ άλλωστε, φρόντισε να αφήσει τη σφραγίδα του στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της λαμπρής του καριέρας, τόσο με τους τίτλους που κατέκτησε σε Μπάγερν Μονάχου και εθνική Γερμανίας, όσο και με τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο αγωνιζόταν.

Τα τελευταία χρόνια η υγεία του έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Πλέον έχει χάσει εντελώς την όρασή του στο δεξί μάτι, ενώ έχει αντιμετωπίσει προβλήματα και με την καρδιά του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα