Γραμμόζης: «Αυτό είναι δολοφονία χαρακτήρα, σκέφτομαι να κινηθώ νομικά»

Γραμμόζης: «Αυτό είναι δολοφονία χαρακτήρα, σκέφτομαι να κινηθώ νομικά»

Newsroom
Γραμμόζης: «Αυτό είναι δολοφονία χαρακτήρα, σκέφτομαι να κινηθώ νομικά»

bet365

Ο προπονητής της Καϊζερλάουτερν, Δημήτρης Γραμμόζης ξέσπασε κατά όσα γράφονται για εκείνον τονίζοντας πως πρόκειται για δολοφονία χαρακτήρα και ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον τους.

Ο προπονητής της Καϊζερλάουτερν, Δημήτρης Γραμμόζης εξαπέλυσε επίθεση στην συνέντευξη Τύπου της ομάδας του στον αγώνα με την Σάλκε κατά των όσων γράφονται για εκείνον τον τελευταίο, που κατά τον ίδιο έχουν πλέον ξεπεράσει κάθε μέτρα και φτάνουν στο σημείο της δολοφονία χαρακτήρος. Ξεκαθάρισε μάλιστα πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον τους.

«Τις τελευταίες μέρες έχουν γραφτεί παράλογα πράγματα τα οποία είναι ψέματα. Αυτό είναι επιζήμιο για τη φήμη κάποιου, είναι δολοφονία χαρακτήρα, δεν μπορώ να το αφήσω έτσι. Σκέφτηκα να κινηθώ νομικά και έχω ήδη προχωρήσει το όλο θέμα».

«Τούτη την έβδομάδα θα παρατηρήσατε ξεκάθαρα πως μπορούν ορισμένοι άνθρωποι να βλάψουν κάποιον προσωπικά. Δεν θα διαμαρτυρηθώ εάν μου ασκηθεί κριτική για μια ήττα, όμως είναι ότι χειρότερο να κρύβεσαι μέσα στην ανωνυμία του διαδικτύου και να επινοείς πράγματα».

Ο 45χρονος Έλληνας τεχνικός προσλήφθηκε από την γερμανική ομάδα στις αρχές Δεκεμβρίου κι έκτοτε έχει μία νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο ενάντια στην Νυρεμβέρη και τρεις ήττες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Χέρτα, Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ και Ζανκτ Πάουλι. Στον βαθμολογικό πίνακα της δεύτερης κατηγορίας, η Καϊζερλάουτερν βρίσκεται στην 15η θέση.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα