Χαϊντενχάιμ - Λειψία 1-2: Τρίτη διαδοχική νίκη για τους Ταύρους

Newsroom
leipzig_winnnn

bet365

Η Λειψία πέρασε με «διπλό» από την έδρα της Χαϊντενχάιμ με 2-1 και πανηγύρισε τρίτο διαδοχικό τρίποντο. Πήρε τη ματσάρα η Χόφενχαϊμ, 4-3 την Γκλάντμπαχ. Τρίποντα για Βόλφσμπουργκ και Ντάρμσταντ.

Η Λειψία διεύρυνε το σερί της. Ο Ταύροι επικράτησαν με 2-1 στην έδρα της Χάιντενχαϊμ, έφτασαν τις τρεις διαδοχικές νίκες και είναι αήττητοι εδώ και επτά αγωνιστικές με απολογισμό έξι νίκες και μια ισοπαλία. Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε είναι στην 4η θέση με 59 βαθμούς, στο +3 από την 5η Ντόρτμουντ, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο από τους Βεστφαλούς. Θυμίζουμε πως είναι πολύ πιθανό οι Γερμανοί την επόμενη σεζόν να βγάλουν πέντε ομάδες στο Champions League.

Στο 42' μετά από λάθος απομάκρυνση του Γκίμπερ η μπάλα στρώθηκε στον Σέσκο, ο οποίος άνοιξε το σκορ με σουτ στην κίνηση. Στο 69' μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπέστε ο Σόπνερ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ντοβεντάν τη δεύτερη για το 1-1. Στο 85' ο Σιμακάν έφυγε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το γύρισμα και ο Οπεντά μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-2.

Νίκη-ανάσα για τη Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε εντός έδρας της Μπόχουμ με 1-0 και την έβαλε σε νέες… περιπέτειες στις τελευταίες θέσεις της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες τους στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης, με το γκολ του Γιόνας Βιντ. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και η Βόλφσμπουργκ μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών του γερμανικού πρωταθλήματος.

Πήρε τη ματσάρα η Χόφενχαϊμ

Η Χόφενχαϊμ νίκησε εντός την Γκλάντμπαχ με 4-3 και μείωσε τη διαφορά της στους έξι βαθμούς από ευρωπαϊκές θέσεις. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Βέγκχορστ (36’), Πρέμελ (58’), Κάμπακ (66’) και ο Σταχ στο 90+1’. Για τους φιλοξενούμενους το χατ τρικ του Χακ (39’, 78’, 89’) δεν ήταν αρκετό για να πάρουν κάτι από το παιχνίδι και έφυγαν χωρίς βαθμό από την «Pre Zero Arena».

Τρίποντο… ελπίδας για την Ντάρμσταντ

Η Ντάρμσταντ έφυγε με το τρίποντο από την έδρα της Κολωνίας με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος και πήρε μόλις την τρίτη νίκη της στη σεζόν. Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση πέτυχαν στο 57ο λεπτό ο Κρίστοφ Κλάρερ και ο Γουίλιελμσον στο 90’, χαρίζοντας τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην Ντάρμσταντ.

Η βαθμολογία της Bundesliga

bundesliga table

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα