Η Μπάγερν σκέφτεται να προτείνει ανταλλαγή Αλφόνσο Ντέιβις με Μεντί

Newsroom
Η Μπάγερν σκέφτεται να προτείνει ανταλλαγή Αλφόνσο Ντέιβις με Μεντί

bet365

Σύμφωνα με την «Equipe», η Μπάγερν Μονάχου σκέφτεται να προτείνει στη Ρεάλ, ανταλλαγή των Φερλάν Μεντί - Αλφόνσο Ντέιβις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «L'Equipe», υπάρχουν αρκετές κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη που ενδιαφέρονται πολύ για την περίπτωση του Φερλάν Μεντί.

Σύλλογοι όπως η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ και η Νιούκαστλ στην Αγγλία, η Νάπολι στην Ιταλία και η Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία. Από αυτές τις πέντε, Νιουκάστλ και Νάπολι συγκεντρώνουν τις λιγότερες πιθανότητες, αφού όλα δείχνουν ότι δεν θα αγωνιστούν στο Champions League της επόμενης σεζόν, μια βασική προϋπόθεση που ο Γάλλος αμυντικός της «βασίλισσας» έχει θέσει.

Η Μπάγερν Μονάχου από πλευράς της έχει ρίξει στο τραπέζι την πιθανότητα ανταλλαγής με τον Αλφόνσο Ντέιβις , ο οποίος βρίσκεται στην ατζέντα της Ρεάλ εδώ και μήνες. Η L'Equipe επισημαίνει ότι ο Μεντί είναι ένας παίκτης που χαίρει εκτίμησης από τον Αντσελότι ο οποίος τον θεωρεί πολύ σημαντικό παίκτη, δεδομένου του αμυντικού του ταλέντου, αλλά το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου της Μαδρίτης ήταν απρόθυμο να τον ανανεώσει, επικαλούμενο την τάση του σε τραυματισμούς.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2025, αλλά η επιμονή του Ιταλού προπονητή θα μπορούσε να τον βοηθήσει να λάβει σύντομα πρόταση ανανέωσης.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα