Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν 1-1: Oι πρωταθλητές έσωσαν το αήττητο στο 90+7'

Ντορτμουντ

bet365

Η Λεβερκούζεν ισοφάρισε σε 1-1 στην έδρα της Ντόρτμουντ στο 90+7' και διατήρησε το τρομερό της αήττητο ρεκόρ. Έσπασε το νικηφόρο σερί της Στουτγκάρδης η Βέρντερ Βρέμης.

O ορισμός του... refuse to lose! Η Ντόρτμουντ έφτασε κοντά στο να γίνει η πρώτη ομάδα που θα νικούσε τη Μπάγερ Λεβερκούζεν μέσα στη σεζόν, όμως οι πρωταθλητές Γερμανίας με γκολ στο 90+7' ισοφάρισαν σε 1-1 και έφυγαν με το κεφάλι ψηλά από το «Signal Iduna Park». Οι Ασπιρίνες συνεχίζουν αλώβητες μετά από 45 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στην 5η θέση οι Βεστφαλοί, με 57 βαθμούς, στο -2 από την 4η Λειψία.

Η ομάδα του Τσάμπι μπήκε δυνατά στο ματς ματς και απείλησε δις, στο 1' και στο 8', με τον Φριμπόνγκ, ενώ στο 36' και στο 39' ο έτερος μπακ, Γκριμάλδο, δεν κατάφερε να σκοράρει, Οι Κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν στο 81' με δυνατό σουτ του Φίλκουργκ έπειτα από γύρισμα του Ζάμπιτσερ. Η Μπορούσια προσπάθησε να κρατήσει προβάδισμα της, όμως στο 90+8' ο Στάνισιτς με κεφαλιά διατήρησε το ιστορικό αήττητο της ομάδας του.

«Στάση» Βέρντερ για τη Στουτγκάρδη

Μπορεί το ρεκόρ της Λεβερκούζεν να συνεχίζεται, όμως το αήττητο σερί έντεκα αγώνων της Στουτγκάρδης σταμάτησε. Η Βέρντερ Βρέμης νίκησε εντός έδρας τους Σουηβούς με 2-1 και απομακρύνθηκε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Σταθερά στην τρίτη θέση οι φιλοξενούμενοι με 63 βαθμούς, στο +4 από τη Λειψία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28'. Ο Αγκού ανέτρεψε τον Λέβελινγκ εντός περιοχής και ο Ντουκς ευστόχησε στο πέναλτι. Ο Γερμανός επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας του, καθώς στο 50' διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 71' ο Φούχριχ έκανε το γύρισμα και μετά από αδράνεια ο Ουντάβ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Στουτγκάρδη πίεσε αλλά το 2-1 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Βαθμολογία Bundesliga

bl-table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα