Μπάγερν Μονάχου: Πώς ο Αλόνσο έπεισε τη... σύζυγο του Χένες πως μπορεί να γίνει προπονητής της στο μέλλον

hoeness_xabi_alonso

bet365

Ο Τσάμπι Αλόνσο πέρασε το... τεστ της συζύγου του Ούλι Χένες και τής απέδειξε πως έχει την προσωπικότητα να προπονήσει την Μπάγερν Μονάχου κάποια στιγμή στο μέλλον.

Λένε πως κάθε σημαντικός άνδρας χρειάζεται μια σπουδαία γυναίκα και ο Ούλι Χένες δεν αποτελεί εξαίρεση. Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, ο άλλοτε πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, που πλέον βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ο Τσάμπι Αλόνσο πήρε το πιο σημαντικό «πράσινο φως» - αυτό της συζύγου του Χένες - για να γίνει κάποια στιγμή προπονητής της Μπάγερν Μονάχου.

Πλέον είναι δεδομένο πως ο Ισπανός που χάρισε το ιστορικό πρωτάθλημα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν θα παραμείνει στις Ασπιρίνες. Οι Βαυαροί πάντως μέχρι πριν λίγο καιρό προσπαθούσαν να τον κάνουν δικό τους. Η σύζυγος του Χένες λοιπόν υπέβαλε σε ένα νοητό... τεστ τον Βάσκο κόουτς, το οποίο αυτός πέρασε με απόλυτη επιτυχία!

«Όταν προσπαθήσαμε να πάρουμε τον Αλόνσο, η γυναίκα μου μού είπε αμέσως: "Αν έχει χαρακτήρα, δεν θα έρθει και αν έρθει σημαίνει πως δεν έχει χαρακτήρα και δεν είναι ο σωστός προπονητής για εμάς". Και όπως πάντα είχε δίκιο. Ο Αλόνσο μάς ενημέρωσε πως δεν μπορεί να αφήσει τώρα τη Λεβερκούζεν, έχει συμβόλαιο.

Ρωτήσαμε ευγενικά και αρνήθηκε που σημαίνει πως έχει χαρακτήρα και δεν θα πήγαινε σε κανέναν άλλον σύλλογο. Αυτό λοιπόν τον καθιστά ικανό να γίνει προπονητής της Μπάγερν στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χένες, μιλώντας για την εξέταση της συζύγου του στον Τσάμπι Αλόνσο!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα