Άιντραχτ - Λεβερκούζεν 1-5: Εκκωφαντική επιστροφή στις νίκες

bayer_leverkusen_bunde

bet365

Μετά από δυο σερί ισοπαλίες η Λεβερκούζεν ξέσπασε με πεντάρα στην έδρα της Άιντραχτ (1-5) και με επέστρεψε με κρότο στα θετικά αποτελέσματα.

Πάρτι της Λεβερκούζεν με πεντάρα στη Φρανκφούρτη. Μετά από δυο σερί ισοπαλίες οι πρωταθλητές Γερμανίας ξέσπασαν κόντρα στην Άιντραχτ, την οποία διέλυσαν με 5-1. Ο Τσάκα άνοιξε το σκορ στο 12΄, προτου΄ο Εκιτικέ επαναφέρει την ισορροπία. Από εκεί και περα ωστόσο κυριάρχησε ένας μονόλογος των φιλοξενούμενων. Στο 44΄ ο Σικ έγραψε το 2-1 για να στείλει την ομάδα του με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, ενώ στην ανάπαυλα ακολούθησε καταιγισμός από γκολ. Στο 58 ο Παλάσιος έγραψε το 3-1, ο Φρίμπονγκ τα έκανε τέσσερα (77΄) και το σκορ τελικά σταμάτησε με το εύστοχο πέναλτι του Μπόνιφεις στο 89΄.

Τρίποντο-ανάσα για την Μπόχουμ

Πήρε τη ματσάρα η Μπόχουμ, καθώς επικράτησε της Ουνιόν Βερολίνου με σκορ 4-3. Πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων ήταν ο Βίτεκ, ο οποίος έκανε «ντοπιέτα» (16’, 31’), ενώ τα άλλα δυο γκολ πέτυχαν οι Σλότερμπεκ (37’) και Χόφμαν. Για τους γηπεδούχους που ήταν είχαν εξαιρετική εμφάνιση ωστόσο τα τρία γκολ των Βέρτεσεν (59’), Μπεντία (62’) και Χόλερμπαχ (74’) δεν ήταν αρκετά για να δώσουν κάτι στην Ουνιόν Βερολίνου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα