Παναθηναϊκός μεταγραφές: Για ενδιαφέρον των «πρασίνων» για τον Αντώνη Παπαδόπουλο μιλούν οι Γερμανοί

Παπαδόπουλος

bet365

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο της Ντόρτμουντ.

Το γερμανικό Sky Sports δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ το οποίο εμπλέκει τον Παναθηναϊκό με την περίπτωση του Αντώνη Παπαδόπουλου, που ανήκει στην δεύτερη ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο 24χρονος Ελληνογερμανός στόπερ είχε γραφτεί ξανά το περσινό καλοκαίρι τόσο για τους «πράσινους» όσο και για τον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιο του Παπαδόπουλο με την Μπορούσια Ντόρτμουντ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι κι εκείνος δεν θέλει να ανανεώσει την συνεργασία του με τους Βεστφαλούς, αφού θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής, μιας και από το καλοκαίρι του 2021, που βρίσκεται εκεί έχει αγωνιστεί μόλις οκτώ φορές με την μεγάλη ομάδα.

Ήδη, λοιπόν, έχουν προκύψει σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό δύο ενδιαφερόμενοι για κείνον, ο Παναθηναϊκός και η Τσβόλε, χωρίς να υπάρχει όμως κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή. Φέτος, εκείνος πραγματοποίησε 17 συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα των Βεστφαλών σκοράροντας δύο γκολ και δίνοντας δύο ασίστ ενώ έπαιξε και δύο φορές στο πρωτάθλημα με την πρώτη ομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αποκτήσει τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς για το καλοκαίρι ενώ χθες έκλεισε τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα