Μπολτ: «Θέλω να παίξω σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα»

Μπολτ: «Θέλω να παίξω σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα»

Gazzetta team
Μπολτ: «Θέλω να παίξω σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα»

bet365

Ο Ουσέιν Μπολτ θεωρεί τον εαυτό του ικανό να αγωνιστεί σε ποδοσφαιρική ομάδα υψηλού επιπέδου και εκτιμά ότι μπορεί να το κάνει για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια.

Πορτογαλία - Ολλανδία! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Αποφασισμένος να συνεχίσει επαγγελματική καριέρα στο ποδόσφαιρο είναι ο Γιουσέιν Μπολτ μετά τις προπονήσεις που πραγματοποίησε με την Ντόρτμουντ τις τελευταίες δύο ημέρες.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ δεν πτοείται από τίποτα και μάλιστα έχει ως στόχο να αγωνιστεί σε ομάδα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης!

«Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι είναι δυνατό να συμβεί. Θέλω να μπορέσω να αγωνιστώ σε μία ομάδα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Με βλέπω να μπορώ να αγωνίζομαι για τέσσερα χρόνια. Πραγματικά πέρα καλά αυτές τις δύο ημέρες. Πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν κουραστικό καθώς δεν έχω συνηθίσει να τρέχω τόσο πολύ», σχολίασε ο Μπολτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα