Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ 2-2: Το τελευταίο... χαρακίρι (vid)

Gazzetta team
Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ 2-2: Το τελευταίο... χαρακίρι (vid)

bet365

Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε με 2-0 στην Βρέμη, όμως με απίθανα λάθη στην επανάληψη έμεινε στο 2-2 με την Βέρντερ και έχασε τον τίτλο.

Η Ντόρτμουντ ήθελε μόνο νίκη επί της Βέρντερ για να μείνει στην κούρσα του τίτλου, αλλά αυτοκτόνησε, έμεινε στο 2-2 και βλέπει την Μπάγερν στο +4 δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Η ομάδα του Φαβρ μπήκε δυνατά, έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με γκολάρα του Πούλισιτς μόλις 6’. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να επιτίθενται και στο 41’ ο Αλκάθερ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2.

Κάπου εκεί όλα έδειξαν τελειώνουν, με τους Βεστφαλούς να μπαίνουν δυνατά και στην επανάληψη. Έχασαν, όμως, σημαντικές ευκαιρίες και στο τέλος το πλήρωσαν. Στο 70’ ο Μέβαλντ έκανε το σουτ, για να χάσει ο Μπούρκι την μπάλα μέσα από τα χέρια του για το 1-2 και εκείνη η φάση αποδείχθηκε καταλυτική. Οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους, βγήκαν στην επίθεση και στο 75’ ήταν η σειρά του Ακάντζι να κάνει το λάθος, για να δώσει ο Αουγκούστινσον την ασίστ στον Πισάρο για το 2-2! Το ματς έγινε... ροντέο στη συνέχεια, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Βέρντερ (Φλόριαν Κόφελντ): Παβλένκα, Αουγκούστινσον, Λάνγκαμπ, Βελίκοβιτς, Φριντλ, Σαχίν (60’ Μέβαλντ), Κλάασεν, Έγκεσταϊν, Ρασίτσα, Οσάκο (60’ Πισάρο), Κρούζε

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Ακάντζι, Ντιαλό (90’ Φίλιπ), Βάιγκλ, Γκερέιρο, Βίτσελ, Ντιλέινι (82’ Νταούντ), Γκέτσε (82’ Μπρουν Λάρσεν), Σάντσο, Πούλισιτς, Αλκάθερ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα