Λημνιός: Ανακοινώθηκε στην Κολωνία (pic)

Gazzetta team
Λημνιός: Ανακοινώθηκε στην Κολωνία (pic)

bet365

Κι επίσημα παίκτης της Κολωνίας είναι ο Δημήτρης Λημνιός, με το γερμανικό κλαμπ να ανακοινώνει την απόκτησή του ως το 2024.
Γράφεις ιστορία με ακόμα περισσότερες ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

«Τράγος» και με τη βούλα είναι πλέον ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος άφησε τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει στην Κολωνία.

Ο 22χρονος Έλληνας εξτρέμ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του έναντι 3 εκατ. ευρώ, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024 και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα στον σύλλογο της Bundesliga.

Έτσι, έγινε το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα και η τρίτη αγορά του κλαμπ στο τρέχον παζάρι μετά τους Όντρεϊ Ντούντα (7 εκατ.) και Σεμπάστιαν Άντερσον (6,5 εκατ.) και θα ενταχθεί από την Τρίτη (22/9) κιόλας στην προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου του coach, Μάρκους Γκίσντολ.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα του κλαμπ, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι επιτέλους εδώ. Αφού διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό, είχα μερικές ανησυχίες ότι η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωνόταν. Όλοι οι ιθύνοντες της Κολωνίας, όμως, με φρόντισαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Τώρα είμαι εδώ και ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Η Κολωνία είναι μία από τις πιο παραδοσιακές ομάδες της Γερμανίας, με φανταστικούς οπαδούς κι εγώ θέλω να παίξω το δικό μου κομμάτι στο να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της»

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα