Νάγκελσμαν: «Μοναδική ευκαιρία η Μπάγερν» (pic)

Gazzetta team
Νάγκελσμαν: «Μοναδική ευκαιρία η Μπάγερν» (pic)

bet365

Πολύ δελεαστική για να την απορρίψει ήταν η πρόταση της Μπάγερν προς τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος και μίλησε δημόσια για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο href="https://www.gazzetta.gr/football/bundesliga/article/1587818/mpagern-monahoy-anakoinose-tin-symfonia-me-nagkelsman" target="_blank">«γάμος» μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Γιούλιαν Νάγκελσμαν το ερχόμενο καλοκαίρι οριστικοποιήθηκε και «σπάει ταμεία», αποτελώντας την href="https://www.gazzetta.gr/football/bundesliga/article/1587957/mpagern-o-nagkelsman-einai-i-pio-akrivi-metagrafi-stin-istoria-ton-pagkon" target="_blank">ακριβότερη μετακίνηση προπονητή στην ιστορία. Ο μόλις 33 ετών coach, νεότερος κι από τον αρχηγό των Βαυαρών, Μάνουελ Νόιερ, θα αφήσει τη Λειψία μετά από δύο χρόνια για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών, σε ένα project που όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί. Πλέον, το επιβεβαίωσε και στην επίσημη ιστοσελίδα των Ταύρων και χαρακτήρισε τη Μπάγερν μια «μοναδική ευκαιρία» στην καριέρα του:

«Η Λειψία είναι ξεχωριστός σύλλογος - ωστόσο αποχωρώ και θα το κάνω με βαριά καρδιά. Δεν ήταν μυστικό το γεγονός ότι η θέση του προπονητή στη Μπάγερν Μονάχου ήταν ελκυστική για μένα και θα ήθελα να αναλάβω αυτή τη δουλειά αν μου προέκυπτε ποτέ αυτή η ευκαιρία. Η θέση στη Μπάγερν είναι μια μοναδική ευκαιρία για μένα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Όλιβερ Μίντζλαφ (αθλητικός διευθυντής) και τα υπόλοιπα μέλη της Λειψίας που βρήκαν τη λύση και μου έδωσαν τη δυνατότητα».

class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="en">Julian href="https://twitter.com/hashtag/Nagelsmann?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw" rel="sponsored nofollow">#Nagelsmann on his decision href="https://t.co/zagntRj84e" rel="sponsored nofollow">pic.twitter.com/zagntRj84e

RB Leipzig English (@RBLeipzig_EN) href="https://twitter.com/RBLeipzig_EN/status/1386965264223416321?ref_src=twsrc%5Etfw" rel="sponsored nofollow">April 27, 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα