Λυών: Απέρριψε πρόταση 35 εκατ. ευρώ της Αρσεναλ για τον Αουάρ

Κώστας Τόπας
Λυών: Απέρριψε πρόταση 35 εκατ. ευρώ της Αρσεναλ για τον Αουάρ

bet365

Μπορεί η Αρσεναλ να έχει συμφωνήσει με τον Αουάρ, ωστόσο η Λυών δεν φαίνεται θετική στην παραχώρηση του παίκτη. Τουλάχιστον, όχι με 35 εκατ. ευρώ που πρότειναν οι «κανονιέρηδες».

Πριν από λίγες ημέρες, η ομάδα του Λονδίνου ήρθε σε συμφωνία με τον 22χρονο μέσο και το μόνο που απέμενε ήταν η έγκριση της Λυών. Ωστόσο, κάπου εδώ η μεταγραφή του παίκτη «κόλλησε».

Κι αυτό διότι σύμφωνα με το «football.london», ο γαλλικός σύλλογος απέρριψε την πρόταση ύψους 35 εκατ. ευρώ που κατέθεσε η Αρσεναλ για τον Αουάρ. Οι Γάλλοι επιθυμούν τουλάχιστον 50 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Οι «κανονιέρηδες», πάντως δεν φαίνεται πως θα το βάλουν κάτω και ετοιμάζονται να επανέλθουν με νέα βελτιωμένη προσφορά, η οποία θα φτάνει στα 40 εκατ. ευρώ αλλά και πιθανά μπόνους στόχων του ποδοσφαιριστή τα οποία θα πλησιάζουν τα 10 εκ. ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο το ποσό θα καλύπτει τα «θέλω» της Λυών. Ωστόσο, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ολάς, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα πάλι, αν ζητήσει 50 εκατ. ευρώ συν τα 10 εκατ. ευρώ του μπόνους. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση...

Διαβάστε επίσης:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα