Ντοναρούμα: Η Equipe του έδωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία στον αγώνα με την Ρεάλ (vid)

Κώστας Τόπας
Ντοναρούμα: Η Equipe του έδωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία στον αγώνα με την Ρεάλ (vid)

bet365

Το ολέθριο λάθος του Ντοναρούμα στο γκολ της ισοφάρισης της Ρεάλ έπαιξε τον ρόλο του στις αποφάσεις που πήραν στα γραφεία της Equipe κι έβαλαν στο Ιταλό πορτιέρε την χαμηλότερη βαθμολογία.

Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με τον Κιλιάν Μπαπέ, όμως ο αρχηγός των γηπεδούχων, Καρίμ Μπενζεμά έφερε το ματς στα ίσα στο 61'.

Ο 34χρονος Γάλλος επιθετικός πίεσε τον Ντοναρούμα, ο οποίος καθυστέρησε να απομακρύνει την μπάλα. Ο Ιταλός κίπερ έκανε το λάθος και ο Βινίσιους έστρωσε στον Μπενζεμά, για να πετύχει ο τελευταίος το 1-1.

Βέβαια, αυτό δεν ήταν το μοναδικό λάθος του Ντοναρούμα στο ματς, καθώς δεν έμπνεε σε καμία περίπτωση σιγουριά κάτω από τα γκολπόστ της Παρί Σεν Ζερμέν. Γι' αυτό και η αυστηρή Equipe αποφάσισε να τον βαθμολογήσει με «2» για την τραγική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο νεαρός Ιταλός κίπερ των Παριζιάνων στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Από το «ναυάγιο» διασώθηκαν μόνο ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος σκόραρε το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του αλλά και ο Λιονέλ Μέσι. Οι δύο αστέρες βαθμολογήθηκαν με «7». Σε αντίθεση με τον Νεϊμάρ αλλά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Παρί, οι οποίοι πήραν αρκετά χαμηλούς βαθμούς από τη γαλλική εφημερίδα...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα