Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Βινίσιους έκλεισε το μάτι στον Κλοπ δευτερόλεπτα πριν σκοράρει στον τελικό (vid)

Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Βινίσιους έκλεισε το μάτι στον Κλοπ δευτερόλεπτα πριν σκοράρει στον τελικό (vid)

bet365

Λίγα δευτερόλεπτα πριν σκοράρει στον τελικό του Champions League και χαρίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης το 14ο τρόπαιο, ο Βινίσιους χαμογέλασε και έκλεισε το μάτι στον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 59ο λεπτό και χάρισε με αυτόν τον τρόπο στη Ρεάλ Μαδρίτης την 14η κατάκτηση τροπαίου στο Champions League. Η εξέλιξη του Βινίσιους είναι ραγδαία από τη στιγμή μάλιστα που έκλεισε τη φετινή σεζόν με 22 γκολ, ενώ πέρυσι είχε βρει μόλις έξι φορές δίχτυα.

Ακόμα και ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ έπρεπε να δείξει τον σεβασμό του για τον 21χρονο αστέρα, στον πυρετό της μάχης κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League. Την ώρα που ο Βινίσιους ήταν κοντά στον πάγκο των «Reds» χαμογέλασε και έκλεισε το μάτι στον Κλοπ πριν λάβει ένα «high-five» από τον Γερμανό προπονητή.

Ωστόσο, ο Κλοπ δεν ήξερε, ότι ο Βινίσιους δευτερόλεπτα αργότερα θα πανηγύριζε βάζοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης μπροστά στο σκορ. Ενδεχομένως ο τεχνικός της Λίβερπουλ θα ήθελε να αποσυντονίσει περισσότερο τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, προκειμένου να μην φτάσει στην περιοχή της ομάδας του και στο τέλος σκοράρει.

@Photo credits: Video Screen
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα