ΓεροΓιοβάισα: Panathinaikos και στο... σπίτι του

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο Σπόραρ πανηγυρίζει με τον Χουάνκαρ

bet365

Ο Παναθηναϊκός είναι με το... 1,5 πόδι στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League και στην επιστροφή του σε ευρωπαϊκό όμιλο και ο ΓεροΓιοβάισα «βλέπει» ήδη τα ματς με τη Μαρσέιγ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πραγματικός... Panathinaikos στο Κόζιτσε, «φιλοδώρησε» την Ντνίπρο με τρία γκολ και με το υπέρ του 3-1 απόψε (1/8, 20:30) έχει μπροστά του ένα πάρτι πρόκρισης στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε πως είναι σκάλες ανώτερη από τους Ουκρανούς και απλά πρέπει να είναι ο εαυτός της για να προκριθεί στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League και να κλειδώσει την επιστροφή σε ευρωπαϊκό όμιλο έπειτα από μια επταετία.

Εγώ «βλέπω» ήδη τις μεγάλες μάχες με τη Μαρσέιγ και θεωρώ πως αυτό ισχύει και στο πίσω μέρος του μυαλού του Σέρβου κόουτς του Τριφυλλιού. Οι γηπεδούχοι θα πάνε να «καθαρίσουν» την πρόκριση και μετά η λογική λέει πως θα κάνουν μια διαχείριση δυνάμεων. Η επιλογή του άσου και Under 3.5 γκολ σε απόδοση 2.10 μοιάζει ιδανική.

«Γέροντα ποιοι θα βάλουν τα γκολ;», σας ακούω να ρωτάτε. Εγώ θα πήγαινα στην επιλογή του anytime σκόρερ Αντράζ Σπόραρ στο 2.15.

Αυτό το ματς στα μάτια μου έχει ήδη κριθεί οπότε πάμε σε κανένα που να... παίζεται ακόμα. Ολίμπια και Λουντογκόρετς έμειναν ισόπαλες στη Βουλγαρία και στη Λιουμπλιάνα θα κριθεί το εισιτήριο. Ακόμα και εκτός έδρας η Λουντογκόρετς δίνεται σε τιμή φαβορί και εμείς θα πάμε μαζί της. Διπλό στο 2.35.

Στην Μπρατισλάβα η Σλόβαν μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Ζρίνσκι στο Μόσταρ έχει την τύχη στα χέρια της και στο «σπίτι» της πρέπει να τελειώσει την άλλη μισή δουλειά. Ο άσος στο 1.90 δεν περνάει απαρατήρητος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα