Παναθηναϊκός - Ντνίπρο: Η ενδεκάδα των Πρασίνων στη ρεβάνς

Στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ο Γιεντβάι

bet365

Χωρίς αλλαγές πλην της αντικατάστασης του τραυματία Σένκενφελντ παρατάσσεται ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ντνίπρο, με τον Τιν Γεντβάι να παίρνει για πρώτη φορά φανέλα βασικού.

Με συνταγή... Κόζιτσε και μοναδική διαφοροποίηση τον Τιν Γεντβάι στη θέση του τραυματία Μπαρτ Σένκενφελντ παρατάσσεται ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ντνίπρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εμπιστεύεται το σχήμα που πέτυχε τη νίκη-μισή πρόκριση επί των Ουκρανών στη Σλοβακία: Κάτω από τα δοκάρια ως συνήθως ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, τετράδα στην άμυνα με Χουάνκαρ από αριστερά, Κώτσιρα δεξιά και δίδυμο στόπερ τον Μάγκνουσον με τον Τσέχο που αγωνίζεται για πρώτη φορά βασικός σε επίσημο αγώνα με τους Πράσινους. Στην τριπλέτα του άξονα ο Ρουμπέν Πέρεθ με τον Τόνι Βιλένα και τον Φιλίπ Τζούρισιτς, στα άκρα της επίθεσης ο Μπερνάρ με τον Παλάσιος και στην κορυφή ο εκ των σκόρερ του Τριφυλλιού στον πρώτο αγώνα, Άντρατζ Σπόραρ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Μαντσίνι, Τσοκάι, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Βέρμπιτς και Ξενόπουλος.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Γιεντβάι, Μάγκνουσον, Κώτσιρας – Πέρεθ, Βιλένα, Τζούρισιτς – Μπερνάρ, Παλάσιος, Σπόραρ

@Photo credits: INTIME
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα