Προκριματικά Champions League: Βήμα πρόκρισης για Ρέιντζερς και Μακάμπι Χάιφα

Νίκος Κικίδης
Rangers

bet365

Νίκη που την στέλνει ένα βήμα πιο κοντά στα play-offs του Champions League πανηγύρισε η Ρέινζτερς που επικράτησε 2-1 της Σερβέτ. Διπλό με το ίδιο σκορ για την Μακάμπι Χάιφα κόντρα στη Σλόβαν του Σαββίδη.

Πρόσω ολοταχώς για τα τα play-offs του Champions League έβαλε η Ρέιντζερς! Χάρη σε μια μεστή εμφάνιση οι Σκωτσέζοι επικράτησαν 2-1 της μαχητικής Σερβέτ που από το 60΄πάλευε με δέκα παίκτες, ψάχνοντας την ισοφάριση. Το προβάδισμα των γηπεδούχων με τα γκολ των Ταβερνιέ (6΄) και Ντέσερς (15΄) είχε χτίσει από νωρίς τα θεμέλια νίκης, προτού ο Μπεντία μειώσει σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η αποβολή του Ντουλίν ωστόσο στο 60΄δυσκόλεψε την αποστολή των Ελβετών για την ισοφάριση, με το 2-1 να παραμένει μέχρι τέλους και να χρίζει τους Σκωτσέζους φαβορί ενόψει της ρεβάνς.

Νίκη με το ίδιο σκορ πανηγύρισε και η Μακάμπι Χάιφα, η οποία άλωσε την έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας με 2-1 και απέκτησε τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς στο Ισραήλ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Πιερό στο 5΄, προτού η ομάδα του Κυριάκου Σαββίδη (ξεκίνησε βασικός) ισοφαρίσει επτά λεπτά αργότερα με αυτογκόλ του Σεκ. Η απάντηση ωστόσο των Ισραηλινών ήταν άμεση, με τον Σαμπά να τους χαρίζει ξανά το προβάδισμα και στο 15΄και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα