Champions League: Η Γαλατά γλίτωσε από της... Μόλντε τα «δόντια», θριαμβευτική πρόκριση για την Γιούνγκ Μπόις

Βασίλης Μπαλατσός
Champions League: Η Γαλατά γλίτωσε από της... Μόλντε τα «δόντια», θριαμβευτική πρόκριση για την Γιούνγκ Μπόις

bet365

Η Γαλατάσαραϊ τα βρήκε σκούρα κόντρα στην εξαιρετική Μόλντε, όμως με γκολ του Ανχελίνο στις καθυστερήσεις νίκησε με 2-1 και προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του Champions League. Θρίαμβος της Γιουνγκ Μπόις, 3-0 την Μακάμπι Χάιφα.

Η Μόλντε ήταν εξαιρετική και στο δεύτερο ματς με τη Γαλατασαράι, όμως ξανά «πληγώθηκε» στο φινάλε με γκολ στις καθυστερήσεις. Οι πρωταθλητές Τουρκίας νίκησαν τους Νορβηγούς με 2-1 στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης και επέστρεψαν στους ομίλους του Champions League.

O Ικάρντι άνοιξε το σκορ στο 7' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 66' ο Χέσταντ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 81' ο Μπερίσα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 και «πάγωσε» το γήπεδο, όμως μετά από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Τελικά στο 90+3' ο Ανχελίνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1 και τελείωσε το «θρίλερ».

Η Γιούνγκ Μπόις «σάρωσε» τη Μακάμπι Χάιφα

Μεγάλη πρόκριση για τη Γιούνγκ Μπόις! Στη ρεβάνς της «λευκής» ισοπαλίας στη Χάιφα οι Ελβετοί νίκησαν τη Μακάμπι με 3-0. Στο 23' ο Ίτεν άνοιξε το σκορ έπειτα από ασίστ του Ελία, στο 28' μετά από σέντρα του δημιουργού του πρώτου γκολ ο Σεκ έκανε την προβολή και στην προσπάθεια του «κρέμασε» τον τερματοφύλακα των Ισραηλινών και στο 46' ο Ούγκρινιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα