Ίντερ - Ζάλτσμπουργκ 2-1: Νίκη κορυφής οι Νερατζούρι! (vid)

Τσαλχάνογλου

bet365

Η Ιντερ... αγχώθηκε, ωστόσο λύγισε το εμπόδιο της Ζάλτσμπουργκ, επικράτησε 2-1 και βρέθηκε στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Η Ίντερ είχε ξανά πολλές ευκαιρίες, αγχώθηκε κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ, αλλά κατάφερε να λυγίσει το εμπόδιο των Αυστριακών και με το 2-1 βρέθηκε στην κορυφή. Οι Νερατζούρι έμειναν αήττητοι, βρέθηκαν στο +4 από τους «Ταύρους», κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα πρόκρισης.

Οι Αυστριακοί μπήκαν δυνατά στο ματς, ώστε να αιφνιδιάσουν τους Νερατζούρι και θα μπορούσαν να το πετύχουν στο 4′ με τον Γκλουχ, αλλά ο Ζόμερ είχε εξαιρετική αντίδραση. Η ομάδα του Ιντσάγκι ανέβασε στροφές μετά το δεκάλεπτο και στο 19' ήρθε το πρώτο τέρμα. Εξαιρετική αντεπίθεση, ο Μχιταριάν πάσαρε στον Φρατέζι, ο τελευταίος γύρισε στον Σάντσες, ο οποίος με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-0. Ηταν το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στο Μιλάνο, δίνοντας έτσι στην ομάδα του την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Η Ίντερ είχε τον έλεγχο, αλλά όχι και τον τρόπο να βρει δίχτυα, ενώ και η Ζάλτσμπουργκ δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους.

Στην επανάληψη, η Ιντερ προσπάθησε να σφραγίσει τη νίκη, ωστόσο μια αντεπίθεση των Αυστριακών έφερε τα πάνω - κάτω. Ο Σίμιτς κατέβασε εξαιρετικά την μπάλα εκτός πεπριοχής, ο Κιάεργκαρντ πάσαρε στον Γκλουχ, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-1. Η αντίδραση της Ίντερ ήταν άμεση και δυο λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ. Ο Φρατέζι βρέθηκε σε θέση βολής, Ντουάτ και Πάβλοβιτς τον ανέτρεψαν δίνοντας την ευκαιρία στον Τσαλχάνογλου να διαμορφώσει το 2-1. Η Ίντερ είχε τις στιγμές της, με τον Λαουτάρο να σκοράρει στο 81'. Ωστόσο, το γκολ του Αργεντινού δεν μέτρησε μετά από παρέμβαση του VAR.

Ιντερ: Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (65′ Νταρμιάν), Φρατέζι, Τσαλχάνογλου (76′ Ασλάνι), Μχιταριάν (46′ Μπαρέλα), Κάρλος Αουγκούστο, Σάντσες (65′ Τουράμ), Μαρτίνες (85′ Κλάασεν).

Zάλτσμπουργκ: Σλάγκερ, Ντέντιτς, Σολέ, Πάβλοβιτς, Ούλμερ, Σούσιτς, Μπίντστρουπ (72′ Κονατέ), Γκούρνα-Ντουάτ (85′ Καπάλδο), Κίεργκααρντ (72′ Ντόργκελες), Γκλουχ (85′ Φόρσον), Σίμιτς (72′ Ράτκοβ).

Αποτελέσματα
Ίντερ - Ζάλτσμπουργκ 2-1

Μπενφίκα - Σοσιεδάδ

Βαθμολογία (4ος Ομιλος)

1. Ίντερ 3 (4-2) 7
2. Σοσιεδάδ 2 (3-1) 4
3. Ζάλτσμπουργκ 3 (3-4) 3
4. Μπενφίκα 2 (0-3) 0

Επόμενη αγωνιστική 08/11
Σοσιεδάδ - Μπενφίκα
Ζάλτσμπουργκ - Ίντερ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα