Νέα τροπή στην υπόθεση Τονάλι: Η Νιούκαστλ απειλεί με αγωγή τη Μίλαν

Ανδρέας Σουλάι
Τονάλι

bet365

Με αγωγή απειλεί η Νιούκαστλ τη Μίλαν, καθώς εφόσον αποδειχθεί ότι οι «ροσονέρι» γνώριζαν για την υπόθεση του Σάντρο Τονάλι, τότε η αγγλική ομάδα θα διεκδικήσει μεγάλο μερίδιο του ποσού που δαπάνησε για να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Με δέκα μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων αναμένεται να τιμωρηθεί από τις ιταλικές αρχές ο Σάντρο Τονάλι. Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο 23χρονος χαφ έχει ήδη ενημερωθεί για την απόφαση και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση, η οποία αναμένεται να εκδοθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Ένα τεράστιο «πλήγμα» για τη Νιούκαστλ που το περασμένο καλοκαίρι δαπάνησε περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της από τη Μίλαν. Στις «καρακάξες» ωστόσο δεν φαίνεται πως θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν περαιτέρω την υπόθεση. Αυτό που θέλουν οι Άγγλοι, είναι να μάθουν για τον ρόλο της Μίλαν στα παράνομα στοιχήματα του Τονάλι.

Όχι για το εάν οι «ροσονέρι» είχαν συμμετοχή, κάτι που δεν έχει αναφερθεί ποτέ έτσι και αλλιώς, αλλά για το εάν γνώριζαν για τις πράξεις του 23χρονου Ιταλού μέσου. Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», στη Νιούκαστλ είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την υπόθεση στα άκρα, απειλώντας τη Μίλαν με αγωγή.

Εάν λοιπόν αποδειχθεί ότι οι Ιταλοί ήξεραν για τις κινήσεις του Τονάλι εκτός των αγωνιστικών χώρων, τότε οι «καρακάξες» θα διεκδικήσουν μεγάλο μερίδιο από το τελικό ποσό που έδωσαν στους «ροσονέρι» το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα