Πικέ: «Θαύμα το τελευταίο Champions League της Ρεάλ, δεν θα το θυμάται κανείς»

Νίκος Κικίδης
Ο Πικέ είναι σίγουρος πως η Μπαρτσελόνα είναι αθώα στο σκάνδαλο Νεγκρέιρα

bet365

Ο Ζεράρ Πικέ δεν έχασε ευκαιρία να... εκτοξεύσει τα βέλη του κατά της Ρεάλ και στάθηκε στο τελευταίο Champions League της Βασίλισσας, το οποίο «δεν θα θυμάται κανείς».

Ο Ζεράρ Πικέ έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως... απολαμβάνει να ρίχνει ατάκες εις βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης και στην τελευταία του συνέντευξη δεν έχασε την ευκαιρία να συνεχίσει την παράδοση.

Αυτή τη φορά ο παλαίμαχος αμυντικός της Μπαρτσελόνα στάθηκε στο τελευταίο Champions League που κατέκτησε η Βασίλισσα πίσω στο 2022, όταν με ανατροπές απέναντι σε Παρί, Τσέλσι και Σίτι έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου και σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο κόντρα στη Λίβερπουλ.

Ένα επίτευγμα το οποίο ο Πικέ χαρακτήρισε ως θαύμα, τονίζοντας πως η Ρεάλ ήταν κατώτερη σε κάθε γύρο και κατέκτησε ένα Champions League που δεν θα θυμάται κανείς.

«Η τωρινή Ρεάλ είναι μια από τα ίδια, παίζει ελάχιστα αλλά παίρνει αποτελέσματα και τον Φεβρουάριο θα είναι ζωντανή σε όλες τις διοργανώσεις και στο Champions League θα δούμε.

Όταν το κατακτάμε εμείς μας θυμούνται για πάντα, όταν το παίρνουν εκείνοι είναι ακόμα ένα. Το τελευταίο, που ήταν ένα θαύμα γιατί ήταν κατώτεροι σε κάθε γύρο, δεν θα το θυμάται κανείς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο Ισπανός σχολίασε και την κόντρα μεταξύ των δυο γιγάντων της Ισπανίας, τονίζοντας πως: «Είμαστε σε μια χώρα που ο περισσότερος κόσμος υποστηρίζει τη Ρεάλ απέναντι στη Μπαρτσελόνα, είναι η ομάδα της πρωτεύουσας. Θα είμαστε για πάντα αυτοί που είναι στις σκιές και που προσπαθούν να τους ξεπεράσουν.

Δεν χρειάζεται να μπούμε σε τέτοιες μάχες και να βρούμε ένα δικό μας δρόμο, ο οποίος συνδέεται με τον δικό τους λόγω της αντιπαλότητας. Αντίθετα νομίζω ότι πρέπει να εστιάσουμε στο ποιοι είμαστε εμείς».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα