Λουίς Ενρίκε: «Το τελευταίο παιχνίδι του Μπαπέ στο Champions League στο Παρίσι; Δεν το πιστεύω»

Newsroom
Ενρίκε Μπαπέ

bet365

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, μίλησε στα ΜΜΕ ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη φάση των 16 του Champions League και φυσικά ρωτήθηκε για το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, μίλησε στα ΜΜΕ ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αυτή την Τετάρτη (14/02), για τη φάση των 16 του Champions League. Ο έμπειρος τεχνικός επιβεβαίωσε ότι δεν βλέπει το αυριανό παιχνίδι ως το τελευταίο του Κιλιάν Μπαπέ στο Παρίσι στο Champions League και ότι ο Γάλλος επιθετικός «θα ξεκινήσει αύριο».

Ερωτηθείς για το αν ο Γάλλος αστέρας έχει κίνητρο τόνισε: «Πιστεύω ότι όταν μια ομάδα έχει έναν παίκτη του διαμετρήματος του Κιλιάν, το μόνο που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι όσο περισσότερο παίζει, τόσο το καλύτερο. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα μπορούσα να είχε παίξει πριν από τέσσερις ημέρες, αν ήταν τελικός. Προπονήθηκε σήμερα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και είναι διαθέσιμος».

Για το αν το αυριανό είναι πιθανώς το τελευταίο παιχνίδι του Μπαπέ στο Champions League στην PSG: «Πιθανό τελευταίο παιχνίδι όχι. Όχι, δεν νιώθω ιδιαίτερη χαρά ή λύπη. Είναι όπως πάντα».

Φαμπιάν: «Το μέλλον του Μπαπέ θα κριθεί από αυτόν»

Ο Φαμπιάν Ρουίθ, μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν ο παίκτης που επέλεξε η παριζιάνικη ομάδα για να συνοδεύσει τον Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα του Champions League με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Ισπανός διεθνής, αναγνώρισε ότι η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι «μια σπουδαία ομάδα, ότι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για να μπορέσουν να ξεπεράσουν την αναμέτρηση και ότι, επιπλέον, το μέλλον του Μπαπέ είναι «ταμπού θέμα.» στα αποδυτήρια. «Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι. Το μέλλον της Κιλιάν θα το αποφασίσει ο ίδιος. Δεν μιλάμε γι' αυτό μαζί του, μόνο για ποδόσφαιρο. Το μόνο θέμα στα αποδυτήρια είναι το αυριανό παιχνίδι», ανέφερε.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα