Μουρίνιο: Αποκάλυψε την πιο οδυνηρή ήττα του - «Μόνο τότε έκλαψα, ο Κριστιάνο είχε διαλυθεί»

mourinho_real_madrid

bet365

Τη μεγαλύτερή «πληγή» της προπονητικής του καριέρας αποκάλυψε ο Ζοζέ Μουρίνιο, γυρνώντας πίσω στο 2012, όταν καθόταν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ούτε η πεντάρα από την Μπαρτσελόνα το 2010, ούτε η εξάρα από την Μπόντο Γκλιμτ το 2021, όταν ήταν προπονητής της Ρόμα. Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε την πιο σκληρή ήττα, αυτή που τον πόνεσε περισσότερο από κάθε άλλη στην καριέρα τους ως προπονητής ταξιδεύοντας πίσω στο 2012.

Ο λόγος για τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του Champions League. Μιλώντας σε ένα ντοκιμαντέρ του Amazon, ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο βράδυ, ομολογώντας πως ήταν η μοναδική ήττα που τον έκανε να κλάψει.

«Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που έκλαψα μετά από ένα παιχνίδι. Όχι στο γήπεδο ή στα αποδυτήρια, αλλά όπως οδηγούσα προς το σπίτι ναι. Και όταν έφτασα με πήρε τηλέφωνο ο Ζόρζε Μέντες. Μού λέει: "Κάνε μου μια χάρη και πήγαινε στο σπίτι του Κριστιάνο, επειδή είναι νεκρός". Του είπα ότι ήμουν κι εγώ νεκρός. Αλλά το έκανα. Ετοιμάστηκα, χωρίς δάκρυα και πήγα. Ήταν ακριβώς όπως ήμουν κι εγώ. Ήμασταν και οι δύο διαλυμμένοι», είπε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

Η Μπάγερν είχε νικήσει τη Ρεάλ 2-1 στο Μόναχο, αλλά οι Μερένγκες με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στη ρεβάνς έστειλαν το ζευγάρι στην παράταση (νίκη 2-1) και έπειτα στα πέναλτι.

Εκεί ωστόσο, δεν εμφανίστηκαν όσο ψύχραιμοι θα έπρεπε και ηττήθηκαν 3-1. Είδαν τον Κριστιάνο, τον Κακά και τον Ράμος να αστοχούν από την άσπρη βούλα και αποχαιρέτησαν σκληρά μέσα στο «Μπερναμπέου» το όνειρο το Champions League στην καλύτερη χρονιά τους επί Μουρίνιο, όταν κατέκτησαν και το μοναδικό τους πρωτάθλημα με τον Πορτογάλο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα