ΓεροΓιοβάισα: Μπορεί η Λάτσιο να... απολύσει τον Τούχελ;

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
lazio_bayern

bet365

Ο ΓεροΓιοβάισα μπαίνει σε... mood Champions League και περιμένει να δει αν η Λάτσιο μπορεί να ολοκληρώσει την υπέρβαση με την Μπάγερν και να «απολύσει» τον Τούχελ.

Οι ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League αρχίζουν. Έφτασε η ώρα να μπούμε στην τελική ευθεία και να δούμε τις διασταυρώσεις μέχρι τον μεγάλο τελικό του Λονδίνου. Απόψε (5/3, 22:00) θα έχουμε δράση σε Μόναχο και Σαν Σεμπαστιάν και αν η Παρί έχει πάρει προβάδισμα δυο γκολ ή θέση της Μπάγερν στους «8» μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται.

Η Λάτσιο είχε νικήσει τους Βαυαρούς στη Ρώμη και πλέον καλείται να αντέξει στην «πολιορκία» που θα υποστεί στην «Allianz Arena». H ομάδα του Τόμας Τούχελ αποκλείστηκε από το Κύπελλο από ομάδα τέταρτης κατηγορίας, έχει μείνει στο -10 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν και αν αποκλειστεί από την Ευρώπη, όντας το φαβορί τότε δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο του. Μπορεί η ομάδα του Σάρι να κάνει τέτοια υπέρβαση; Θα παω πιο... συντηρητικά και επιλέγω ένα Bet Builder με Μπάγερν ή «Χ» (διπλή ευκαιρία), Over 5.5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο και Over 4.5 κόρνερ στο δεύτερο σε απόδοση 3.90.

Στη χώρα των Βάσκων η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι κρατούν την πρόκριση στα χέρια τους και δεν βλέπω πως οι γηπεδούχοι θα κάνουν την έκπληξη. Θεωρώ πως οι Παριζιάνοι θα περάσουν με δυο νίκες και επιλέγω το διπλό σε απόδοση τριπλασιασμού (3.00).

Πάμε και για μια «τζούρα» μπασκετάκι αλλά θα μείνουμε σε... Champions League. Στις 20:45 η ΑΕΚ θα υποδεχτεί στα Λιόσια τη Χάποελ Χολόν και η νίκη είναι μονόδρομος. Μπορεί να το κάνει η Ένωση. Μη ξεχνάμε πως με Κουζμίνσκας είναι άλλη ομάδα. Πιστεύω στην επιλογή της νίκης του Δικεφάλου σε συνδυασμό με Over 160.5 πόντους σε τιμή 2.60.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα