Ρεάλ Μαδρίτης: Πήρε άδεια για να κλείσει την στέγη του «Μπερναμπέου»

real_madrid_bernabeu_1

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε την άδεια για να κλείσει την στέγη του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για το αποψινό ματς με την Μάντσεστερ Σίτι, ώστε να δημιουργήσει μία καυτή ατμόσφαιρα στο παιχνίδι αυτό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την άδεια από την UEFA προκειμένου να κλείσει το στέγαστρο του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στον αποψινό πρώτο προημιτελικό του Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Μαδριλένοι ζήτησαν από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να προβούν στην κίνηση αυτή προκειμένου να καταφέρουν να δημιουργήσουν μία ακόμα πιο καυτή ατμόσφαιρα στην έδρα τους, που θα είναι έτσι κι αλλιώς κατάμεστη από χιλιάδες οπαδούς τους, έτσι ώστε να καταστήσουν ακόμη δυσκολότερο το έργο των «πολιτών».

Μετά από μία σύντομη τεχνική συνάντηση που είχαν οι αξιωματούχοι των δύο πλευρών σήμερα πριν από το παιχνίδι η άδεια δόθηκε στην «βασίλισσα». Η πρώτη φορά που έπαιξε με κλειστό το στέγαστρο η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν απέναντι στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Χετάφε, της οποίας επικράτησε με 2-1. Από τότε έκλεισε άλλη μία φορά στο εντός ματς για τους «16» του Champions League με την Λειψία.

Ο Γκουαρδιόλα για το κλειστό στέγαστρο:

«Είμαι περίεργος να το δω. Δεν έχω πάει ποτέ σε γήπεδο με κλειστή στέγη. Το ίδιο πράγμα στην preseason στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά όχι σε επίσημο αγώνα και ανυπομονώ να το δω. Πέρυσι είχε σχεδόν τελειώσει. Έγινε τώρα;», αναρωτήθηκε ο Καταλανός τεχνικός. Γνωρίζοντας ότι θα παιχτεί με κλειστή οροφή και ότι το γήπεδο θα ακούγεται με ιδιαίτερο τρόπο λόγω του θορύβου, απάντησε με: «ααα, πολύ καλά». Ω! ναι? (αναφερόμενος στον θόρυβο), εντάξει, ας το δούμε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα