Τσάβι: «Κόντρα στην Παρί το Μοντζουίκ θα πρέπει να είναι όπως στις μαγικές του νύχτες το Καμπ Νόου»

ΤΣΑΒΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

bet365

Ο Τσάβι μίλησε ενόψει της ρεβάνς κόντρα στην Παρί και στη συνέντευξη Τύπου ζήτησε από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να κάνουν το «Μοντζουίκ» να θυμίσει «Καμπ Νόου», δημιουργώντας μια... καυτή ατμόσφαιρα.

Ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν (3-2), ζήτησε από όσους οπαδούς των Μπλαουγκράνα βρεθούν στο «Μοντζουίκ» να δημιουργήσουν μια... καυτή ατμόσφαιρα, όπως αυτές του παρελθόντος στο «Καμπ Νόου».

Αναλυτικά όσα είπαν Τσάβι και Πέδρι:

Για την ατμόσφαιρα του Μοντζουίκ: «Είμαι πολύ υπερήφανος για τη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο σύλλογος. Την Τρίτη (16/4) έχουμε μπροστά μας μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Το Μοντζουίκ χρειάζεται να θυμίσει μία από εκείνες τις μαγικές νύχτες του Καμπ Νόου».

Για την προσέγγισή του στη ρεβάνς κόντρα στην Παρί: «Οι ομάδες του Λουίς Ενρίκε παίζουν πάντα επιθετικά. Εμείς θέλουμε να επιτεθούμε και να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι. Θα χρειαστεί να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προκριθούμε».

Τους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρι, με τον Ισπανό διεθνή μεσοεπιθετικό να αποκαλύπτει πως η διοίκηση είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και για το ματς να τονίζει:

«Η Μπαρτσελόνα ήταν πάντα η ομάδα των ονείρων μου, θέλουμε να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς και να γιορτάσουμε μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δεν πρόκειται να παραδοθεί η Παρί, θα πρέπει να βγούμε πεινασμένοι στο χορτάρι. Η ομάδα ανυπομονεί για το ματς, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι που είμαστε δυνατότεροι στην άμυνα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα