Μπαρτσελόνα: Απέβαλε τρεις οπαδούς της για ναζιστικούς χαιρετισμούς κόντρα στην Παρί

Νίκος Κικίδης
Οπαδοί Μπαρτσελόνα

bet365

Στην αποβολή τριών οπαδών της προχώρησε η Μπαρτσελόνα, οι οποίοι είχαν προβεί σε ναζιστικούς χαιρετισμούς κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Παρί στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Στο μικροσκόπιο της UEFA είχε μπει μια μερίδα οπαδών της Μπαρτσελόνα στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι φέρονται να είχαν προβεί σε ναζιστικούς χαιρετισμούς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το σχετικό ζήτημα απασχόλησε εσωτερικά τη Μπαρτσελόνα που διεξήγαγε τη δική της έρευνα για να ταυτοποιήσει τους δράστες και τελικά προχώρησε σε ποινές. Σύμφωνα με το «Athletic» δυο οπαδοί - μέλη της ομάδας αποβλήθηκαν, ενώ τιμωρήθηκε κι ένας τρίτος με απαγόρευση αγοράς εισιτηρίων για τους αγώνες του κλαμπ.

Οι κυρώσεις έρχονται μετά από τις αντίστοιχες που επέβαλε η UEFA προς το ισπανικό κλαμπ, το οποίο κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 25 χιλιάδων ευρώ και του επιβλήθηκε τιμωρία μιας αγωνιστικής χωρίς οπαδούς σε εκτός έδρας αγώνες ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Την ίδια στιγμή πάντως τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ατλέτικο γλίτωσαν τιμωρία για τα συνθήματα εις βάρος του Βινίσιους Ζούνιορ της Ρεάλ Μαδρίτης σε αγώνες του Champions League. Η UEFA δεν συμπεριέλαβε τα συνθήματα στην αναφορά της, καθώς συνέβησαν έξω από το γήπεδο και δεν έχει δικαιοδοσία για να κρίνει ό,τι συμβαίνει εκτός σταδίου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα