Αλ Κελαϊφί όταν ρωτήθηκε για τον Ενρίκε: «Είναι αυτή ερώτηση; Καταλαβαίνετε το ποδόσφαιρο;» (vid)

Newsroom
ΝΑΣΕΡ ΑΛ ΚΕΛΑΙΦΙ

bet365

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέρ Αλ Κελαϊφί θεωρεί ότι η ομάδα του άξιζε να φτάσει στον τελικό του Champions League και εκνευρίστηκε σε ερώτηση που τού τέθηκε για το «αύριο» του Λουίς Ενρίκε.

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί έζησε με ένταση από το κουτί του Parc des Princes τον αγώνα της Παρί με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο πρόεδρος των Παριζιάνων παρακολουθούσε τα λεπτά που περνούσαν και η ομάδα του δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει... Με το τελικό σφύριγμα, απογοήτευση κατέλαβε τον ηγέτη της PSG καθώς και τους περισσότερους από 46 χιλιάδες Γάλλους φιλάθλους που παρακολούθησαν ζωντανά τον αγώνα.

Ήδη στη μικτή ζώνη, ο Αλ Κελαϊφί μίλησε στα ΜΜΕ και εκεί η θλίψη του μετατράπηκε σε θυμό όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Λουίς Ενρίκε. «Αλλά τι ερώτηση είναι αυτή; Καταλαβαίνετε ποδόσφαιρο ή όχι;» ξέσπασε ο πρόεδρος της PSG.

Όσον αφορά τον αποκλεισμό της ομάδας, είπε: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Είμαστε λυπημένοι, αξίζαμε περισσότερα. Σημαδέψαμε τα δοκάρια τέσσερις φορές, δύο φορές την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η μπάλα δεν ήθελε να μπει μέσα. Οι παίκτες και ο προπονητής τα έδωσαν όλα. Συγχαρητήρια στην Ντόρτμουντ, αξίζαμε περισσότερα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Ο Αλ Κελαϊφί παραδέχθηκε ότι ένιωσαν φαβορί στην μονομαχία: «Νομίζαμε ότι θα πηγαίναμε στον τελικό και είμαστε απογοητευμένοι για εμάς και για τους οπαδούς».

Ωστόσο, υπογράμμισε την προσπάθεια των παικτών του: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, τη νεότερη στην Ευρώπη. Έχουμε φτάσει στα ημιτελικά τρεις φορές μέσα σε πέντε χρόνια. Δεν είναι αυτός ο στόχος μας, εξακολουθεί να είναι ο τελικός. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να το αποδεχτείς και μερικές φορές δεν είναι δίκαιο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα